Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 10/11/12

Tribute 1982

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Johannes Jørgensen 10. nov 2012
Senest redigeret af Johannes Jørgensen 21. nov 2012

Lørdag d. 24. november lægger Huset i Magstræde scene til Tribute 1982 (http://tribute1982.dk/), en aften, hvor en række danske kunstnere optræder dels med et par egne numre og så først og fremmest med fortolkninger af forskelligt materiale fra 1982, materiale, der på den ene eller anden facon, har inspireret og påvirket deres eget musikalske virke, typisk indenfor genrer som synth, electropop, new wave, postpunk og goth.

De optrædende navne er Ras Bolding, Polyfon, Metro Cult, Sofie Karoline, Broken/Fixed, State Of Mind og DJ Primi, og der vil i løbet af aftenen blive fortolket musik af navne som Depeche Mode, The Cure, Soft Cell, Vangelis, Laurie Anderson, Ultravox, Kliche, The Clash, Duran Duran, A Flock Of Seagulls, New Order, Scatterbrain og Christian Death - en perlerække af den bedste musik fra 1982! Bag arrangementet står Foreningen Synthie, der sidste år stod bag den populære Depeche Mode Speak & Spell Tribute-aften, også i Huset i Magstræde.

Billetter kan forudbestilles via http://www.billetto.dk/da/events/tribute1982 - og der sælges også på aftenen i døren. Men - VIGTIGT - hvis man forudbestiller billet, så deltager man i lodtrækning om at vinde en Roland AX-09 synth på aftenen, sponsoreret af Roland Danmark. Der findes tre billettyper:

1) Safety Dance: 60 kr (Normalbillet).
2) It Must Be Love: 200 kr (VIP-billet. VIP-deltagere kommer på arrangementets "Wall Of Honour")
3) Save A Prayer: Donation. Der er mulighed for at støtte arrangementet, såfremt man ønsker.

Alle billetindtægter går ubeskåret til at dække arrangementsomkostninger, herunder transportpenge til de deltagende kunstnere.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register