Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 14/12/12

Travelling Tribes (DK)

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 14. dec 2012

”The genre is world music and the band presents Chinese-inspired cello-figures, Arabic soundscapes, African tribe music mixed together with noisy guitars. The tracks are unpredictable and thrilling, it’s a big bubbling casserole, where anything can happen.” ***** (five out of five stars) – Bands of Tomorrow.

Til trods for at Travelling Tribes har eksisteret i mindre end to år og spillede deres allerførste koncert i maj 2011, har de allerede tiltrukket sig megen opmærksomhed i det Københavnske undergrundsmiljø med deres utraditionelle musikalske verdensomfavnende sound.

Kvartetten har blandt andet spillet på SPOT Festival i 2012 og på WOMEX Festival i København i 2011. I november 2012 udgav de deres roste debutalbum ”Everything seems to change” på det alternative danske indie-label ILK. I foråret 2013 tager bandet på tour til USA og Canada, hvor de bl.a. skal spille på Canadian Music Week. Dele af bandet har arbejdet i andre konstellationer som Girls in Airports og The White Nothing, og de har samarbejdet og spillet sammen med folk som blandt andet Trentemøller og saxofonisten John Tchicai.

Forvent kinesisk, arabisk, afrikansk og meget mere, når et af de mest interessante upcoming bands på den Københavnske alternative world-scene gæster Global for første gang.

Dørene åbner kl. 21:00

Forsalg: 60 kr. (+ gebyr) // Entré i døren: 70 kr. (50 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register