Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 26/10/12

TOY

Tidspunkt

Torsdag 22. nov. 2012, kl 21:00

BETA - Shit Island Clubbing

Øresundsvej 6
2300 København S

Åbningstider

Se begivenheder.
 

Musikgenre

Rock/Pop

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Amager Bio 26. okt 2012

Forsalg: 80 kr.
Dørsalg: 100 kr.

Information og billetsalg: www.beta2300.dk

De fem unge mennesker i TOY har kun været et band siden 2010, og deres selvbetitlede debutalbum er blot lige på trapperne (release: 10. september), men ikke desto mindre har kvintetten fra Brighton allerede fået masser af roser med på vejen i det britiske hjemland.

TOY sammenlignes ofte med ikoner som The Jesus & Mary Chain og The Cure, men denne kvintet føjer – ligesom ligesindede The Horrors – kraut-rock a la NEU! og ekstra dyster Joy Division-agtige tendenser til formularen.

På trods af deres lave aldre er TOY allerede et erfarent liveband; de har turneret med veteranerne i Primal Scream, og deres koncerter har fået lige så god kritik, som de musikalske smagsprøver, der er lækket op til debutens udgivelse den 10. september.

Med andre ord har man mulighed for at opleve det, der måske bliver Englands ”next big thing” på BETA i november! Du kan streame hele TOYs debutalbum via linket HER!

Som om det ikke var nok, er den fremadstormende danske trio, Nelson Can, bekræftet som opvarmning for TOY, så der er i dén grad valuta for pengene denne aften!

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register