Føj til favoritter Del Send
Musik | 07/02/13

Toto giver jubilæums-koncert i København

  • Bent Midstrup Foto: Ikke oplystBent Midstrup Foto:
I årtier har Toto-drengene fra Los Angeles rykket utallige danske musikscener. Og til sommer sker det så igen, når de amerikanske pop-rock-hoveder gæster Falconer Salen i København 27. juni.

Det er mere end et almindeligt amerikansk rock-band, der gæster København til sommer. Toto er ikke bare gode til at sætte gang i publikum. De er enestående musikere, der så sent som i 2009 fik æren af at indtræde i det anerkendte Musicians Hall of Fame.

I år er der gået 35 sommere siden studiedrengene fra byen uden engle udkom med deres første album med original-titlen Toto. Besætningsmedlemmerne er med tiden gået fra og til, men når de om fire måneder spiller jubilæumskoncert i København, bliver det i selskab med blandt andet forsanger Joseph Williams, guitarist Steve Lukather, Simon Philips på trommer og Steve Porcaro på keyboard.

Toto besøgte sidste år Smukfest i Skanderborg, hvor de fik publikum til at hoppe i takt på festivalens sidste dag. Så til alle dem, der i dag ærgre sig over ikke at kunne holde skansen alle fem dage på Smukfest og måtte tage hjem inden amerikanerne ramte Bøgescenen: nu har i chancen igen. Billetsalget starter lørdag 9. februar.

Hvad: Koncert med Toto
Hvor: Falconer salen
Hvornår: 27. juni
Hvordan: Køb billet her