Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 27/03/12

Torsdagstrommer i Tivoli

  • Foto: pr foto Foto: pr foto
Som en del af Tivolis nye Musikuge bliver torsdagene dedikeret til fire danske trommeslagere med hver deres musikalske rødder.

Tivoli offentliggjorde tidligere på året en ny musikalsk plan for den kommende sæson. Nu sættes der navne på nogle af de nye tiltag. Fredagsrocken kender vi allerede godt, da dette program blev offentliggjort i slutningen af februar.

Tivolis torsdage får derimod et helt nyt musikalsk koncept. Under titlen TorsdagsSelskabet, vil man kunne høre musik med fire danske trommeslagere som kapelmestre. Koncerterne kommer til at spille i Harmonipavillonen og man vil kunne høre musik 21 torsdage, frem til 20. september.

Læs også: Fredagsrock inspirerer til ny musikplan i Tivoli

De fire trommeslagere, der udgør TorsdagsSelskabet er Kresten Osgood, Stefan Pasborg, Mikkel Hess og Carsten Landors. Sidstnævte åbner ballet 12. april med en hyldest til agenten over dem alle, James Bond.

Landors har nemlig haft stor succes med albummet 'KissKiss Bang Bang', der er hans egne jazzfortolkninger af en række 007 temaer, og det er disse Bond temaer, man kan lægge øre til ved det første TorsdagsSelskab.

Hvad: TorsdagsSelskabet
Hvor: Harmonipavillonen, Tivoli
Hvornår: Hver torsdag, kl. 19.30
Hvordan: Gratis efter entre til haven.

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register