Føj til favoritter Del Send
Musik | 09/11/12

"The Wall" kommer til Parken

  • Foto: NACHO DOCE Foto: NACHO DOCE
Alle elskere af et af rockmusikkens store albums bør sætte kryds i næste års kalender ud for søndag 11. august. Der rammer Roger Waters fra Pink Floyd nemlig Parken med en ny turne, der igen er baseret på albummet "The Wall".

Hvis du ikke fik billet i maj 2011, hvor Roger Waters sidst gæstede Parken, så får du igen muligheden for at se ham opføre "The Wall". Hvis man skal tro de udenlandske anmeldere, der allerede har haft muligheden for at se koncerten, så er der noget at glæde sig til.

- Den bedste stadionoplevelse nogensinde. Punktum, skriver den amerikanske avis The New York Times denne inkarnation af "The Wall".

Og avisen er langt fra den eneste i det amerikanske anmelderkorps, der er imponeret over Roger Waters uropførelse af pladen fra 1979.

Før 2010 havde der kun været 31 koncerter med albummet, men skreddet i nye muligheder for at kunne gennemføre det storladne epos mod krig, er en af forklaringerne på genopstandelsen af "The Wall" som liveoplevelse, forklarer Roger Waters selv.

- Jeg måtte nytænke hele ideen om stadions. Dette show kunne ikke være lavet for 40 år siden. Vi kunne ikke have fyldt rummet på en måde, hvor det havde været tilfredsstillende – hverken emotionelt, musikalsk eller scenografisk. Teknologien har forandret sig, så nu kan vi, siger musikeren i en pressemeddelelse.

Tilbage i 2010 begyndte han sin "The Wall Live" turné, og det blev til mere end 192 koncerter, og tilsammen har mere end 3,3 millioner publikummer nu nydt albummet opført fra en scene.

Den udgave af "The Wall" rammer 18 europæiske stadioner i en lang række lande. Billetsalget på koncerten i Parken næste år begynder 18. november klokken 10.00 på billetnet.dk.

Hvem: Roger Waters i Parken

Hvad: "The Wall"

Hvornår: 11. august 2013