Føj til favoritter Del Send
Musik | 18/01/12

The Cure til Roskilde Festival

  • Foto: Lea Meilandt Mathiesen Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Roskilde Festival tilføjer endnu en musikalsk kæmpe til sommerens program.

Der har den seneste tid været en del snak om The Cure på Roskilde Festival 2012. En lang række offentliggjorte festivalkoncerter har bakket op om rykket. Og det talte sandt: Roskilde Festival har booket det legendariske band The Cure til sommerens festival, som i forvejen har Bon Iver, Björk og Bruce Springsteen på programmet.

Læs også: Bruce Springsteen kommer på Roskilde

The Cure inkarnerer om nogen den mere sortmalede, britiske rock. Det melankolske band er et af de helt store navne. Cure spillede sidst på Roskilde Festival i 2001, men i 2008 i Forum i København, hvor de gav den maksimalt gas i over tre timer med tre ekstra sæt ekstranumre.

Bandet har udgivet en perlerække af albums, såsom "Pornography" og "Disintegration", som kansiges at have sikret dem en plads i rockens historiebøger.

The Cure har eksisteret i over 30 år, og Robert Smith har rundet de 50 år, men skulle fortsat være i topform med smadret læbestift og make-up og med ligeså stor fascination for nye generationer af melankolske teenagere med hang til sort tøj, fed eyeliner og en solid dosis weltschmerz.

Ud over The Cure kan Roskilde også præsentere to mindre kendte kunstnere. Det drejer sig om Araabmuzik, som er et amerikansk hiphop act, som vælter sig rundt i forskellige elektroniske genrer og beats. Derudover præsenterer Roskilde canadiske Cold Specks, som spiller klassisk bluesrock med en karismatisk sangerinde i centrum.

Hvad: The Cure på Roskidle Festival
Hvor: Festival Pladsen Roskilde
Hvornår: 5.- 8. juli, opvarmning 30 juni. - 4. juli
Hvordan: Læs mere på roskilde-festival.dk
Læs også: Roskilde får ny elektronisk scene

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester