Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 03/09/09

TAP1

  • Tap1 Foto: Tap1Tap1 Foto: Tap1
Carlsbergs gamle tappehal er blevet omdannet til koncertsted.

...
Spillestedet, konferencesalen, udstillingshallen og lagersalgshallen TAP1 er Københavns nyeste sal til kulturel og kommerciel brug. Som navnet antyder, blev der tidligere tappet flasker i salen, men efter Carlsberg flyttede flasketapningen til andre lokationer, blev der plads til et kulturelt udfoldelsessted af en størrelse, som København længe har manglet.

6000 stående, 4500 siddende, eller 3200 spisende gæster er der plads til i TAP1, hvilket svarer til det skrinlagte Mega Vega. Med den nyrenoverede sal har københavn fået et fint spillested til de mellemstore koncerter.

Af hensyn til at skærme både medarbejdere og naboer fra lyden fra de klirrende flasker i hallen, havde Carlsberg allerede iklædt salen en fuldt professionel lydisolering, der gør TAP1 til et glimrende koncertsted.

Ud over koncerter, vil hallen også blive brugt til private arrangementer, messer, store markeder og diverse kulturelle arrangementer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.