Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/05/12

Tag til gratis koncert med I Got You On Tape og Dig & Mig

Tidspunkt

Onsdag 9. maj. 2012, kl 14:00

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke

Nørregade 8
1168 København K

Åbningstider

8.00-17.00. Kirken er lukket for turistbesøg under gudstjenester og andre kirkelige handlinger., Gudstjenester: kl. 10.00, 14.00 og 17.00., Morgenandagt man-lør kl. 8.10.

Kontakt

33 37 65 40
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Der er både punkpoppede og melankolske rocktoner i luften, når Dig & Mig og I Got You On Tape onsdag spiller gratis koncerter på Vor Frue Plads i anledning af uddannelsesprogrammet Erasmus' 25 års fødselsdag.

...

 Der er lagt op til både festlige og melankolske koncerter onsdag eftermiddag på Vor Frue Plads. I anledningen af uddannelsesprogrammet Erasmus' 25 års fødselsdag spiller både Dig & Mig og I Got You On Tape op til fest.

Andrea Aagaard og Kasper Maarbjerg udgør Dig & Mig, der har hittet med "Skyggerne" siden i vinter, hvor den blev P3's Uundgåelige. Deres skramlede poplyd er blevet beskrevet som "Rocazino møder Ramones" og selveste Sune Wagner fra The Raveonettes har produceret deres debutalbum "Sommervarmen", som udkommer den 14. maj. 

I Got You On Tape er efterhånden et etableret navn på den danske rockscene med fire album i bagagen, senest "Church of the Real" fra 2011. I 2010 slog de for alvor igennem i den brede offentlighed, da de vandt P3 Prisen. Deres melankolske udtryk blander en rocket og jazzet lyd og har Jacob Bellens markante stemme i front.  

Læs også: Fredagsrock 2012 

Begge bands kan opleves onsdag eftermiddag, når Erasmus-programmet fejrer fødselsdag. Erasmus er et uddannelsesprogram, der har til opgave at fremme samarbejdet mellem videregående uddannelsesinstitutioner i EU's medlemslande. Næsten tre millioner studerende har været en del af Erasmus-programmet.

Så hvis du er tidligere eller kommende Erasmus-studerende - eller bare gerne vil høre noget fed dansk musik ganske gratis, så mød op på Vor Frue Plads fra klokken 14. 

Se programmet her eller læs mere på Erasmus-arrangementets Facebook-side.  

PROGRAM

14:00 - Informationsteltene åbner

16:00 - Koncert med "Dig og Mig"

17:15 - Koncert med "I Got You On Tape"

18:30 - Arrangementet slutter

Hvad: Koncert med I Got You On Tape og Dig & Mig
Hvor: Vor Frue Kirke
Hvornår: Onsdag den 9. maj kl. 14-18.30
Hvordan: Gratis

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register