Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 20/11/12

Swans i Musikkonservatoriets Koncertsal

Tidspunkt

Fredag 23. nov. 2012, kl 21:00

Musikkonservatoriets koncertsal

Julius Thomsens gade 1
1999 Frederiksberg C

Åbningstider

Ved koncert åbent til koncertstart. (Telefontid man-fre 9-15).

Kontakt

72 26 72 26
 

 

  • Foto: pr foto
No wave ikonerne Swans, der genopstod i 2010, kommer til København med deres nyeste dobbeltalbum ‘The Seer’.

Det gamle radiohus, som nu huser det klassiske musikkonservatorium, lægger fredag 23. november scene til en ganske enestående koncert, som vil teste grænserne for, hvad den gamle koncertsal kan bruges til.

Salen bliver nemlig indtaget af det eksperimentrende postpunk band, Swans, som i starten af firserne brød ud af den såkaldte No-Wave scene i New York. Swans var aktive frem til 1997, hvor de gik i opløsning, men i 2010 blev de gendannet og har allerede udgivet to album.

Senest kom ‘The Seer’, et dobbeltalbum, som er blevet skamrost af anmeldere over hele verden og som opnåede en 114. plads på Billboards albumliste, en ganske høj placering for et album af så eksperimenterende karakter.

Det er Sort Sol guitaristen Lars Top Galias koncertbureau, artFREQ, der er ansvarlig for at Swan nu kan opleves i København. artFREQ arbejder udelukkende med at give københavnerne mulighed for at opleve store internationale ‘ikke kommercielle’ kunstnere og har tidligere beriget det københavnske kulturliv med balndt andet Laibach på Statens Museum for Kunst og Diamanta Galas i Marmorkirken.

Og nu venter endnu en formentlig unik koncertoplevelse når Swans gæster Konservatoriets fine koncertsal med musikken fra ‘The Seer’, et album bandets kreative midtpunkt, Michael Gira beskriver som ‘kulminationen på en 30-års karriere’.

Er man nysgerrig på eksperimenterende rockmusik og har man åbent sind, så venter der en koncertoplevelse af de ganske få denne aften i det gamle radiohus.

Hvad: Koncert med Swans
Hvor: Musikkonservatoriets koncertsal
Hvornår: 23. november, kl. 21
Hvordan: 250 kr. på Billetnet

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register