Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/08/12

SULAHUE-EATING STARS:Pop-Latin-Funk-Jazzy

Tidspunkt

Tango y Vinos

Herluf Trolles Gade 9
1052 København K

Åbningstider

Tir - Søndag: Fra Kl. 12:00 - till late

Kontakt

22939800
 

Musikgenre

Jazz/Verdensmusik

World music

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 219990 8. aug 2012

Flamboyante dramaer udspiller sig når ballerinaen krydser kærlighedsklinger med verdens stærkeste mand og den oversete klovn forgæves forsøger at få lidt opmærksomhed, omringet af fortryllende magikere, højtflyvende akrobater, ildspyende jonglører, alverdens vilde dyr og bedårende linedanserinder. Mere præcist ”Velkommen til cirkus SULAHUE!”

En ung ´stjerne´fra Mexicos bjerge.
Den nu 24-årige dansk/mexicanske sangerinde Sulahue har oplevet verden anderledes end de fleste andre. Sulahue er født i en lille mexicansk bjergby og sit specielle navn stammer fra huichol-indianerne og ordet Sulahue betyder ganske enkelt ´stjerne´. Sulahue er dog ikke vokset op i stjernestøv, men i en et fattigt miljø hvor alle måtte hjælpe til for at give plads til hinandens drømme. Som 6årig solgte en smilende Sulahue solsikkekerner på landsbyens markedsplads.
Som 13årig flyttede Sulahue sammen med familien til Danmark hvor eventyret fortsatte. Hun møder pianisten Lars Emil Riis, som bliver Sulahues sjælmage, såvel i livet som i musikken. De 2 har sammen komponeret numrene til ”Eating Stars”.

Den perfekte Sprechstallmeister
Siden 1700-tallet har cirkusartister fascineret og overrasket publikum på hele kloden. Grin, tårer, smil, forbløffelse og begejstring er blot et udpluk af det følelsesregister et rigtigt cirkus får frem i publikum. Det er i denne verden, den dansk/mexicanske sangerinde Sulahue befinder sig bedst.
Med stor indlevelse og medfølelse for artisternes tragiske skæbner, er Sulahue den perfekte Sprechstallmeister, alle artister bliver præsenteret med respekt, velvidende hvilke dramaer de skal igennem. Samtidig tæmmer hun de vilde dyr i orkestergraven, Sulahue er omringet af landets vildeste og mest legesyge jazzmusikere, som gør det jazzede cirkus levende og uforudsigeligt.

Luk øjnene og flyv med i cirkus SULAHUE
”Eating Stars” er 1. Udspil fra Sulahue, og EPen udkommer i forbindelse med sommerens jazzfestivaler. I starten af 2013 vil der udkomme en EP mere inden det helt store nummer udkommer næste sommer. Hvor kanonen bliver skudt af med albummet”Eating Stars & Spitting Fire”. ”Eating Stars” er en lille rundrejse i Sulahues verden med den teatralske Ballerina Girl,den swingende Clown, den tragiske Round & Round og den smukke ballade Hush Now.

Sulahue Armengol – sangerinde, komponist
www.sulahue.com
Lars Emil Riis – klaver, komponist
Alexander Kraglund – violin, mundharpe
Spencer Gross – guitar
Michael Dalgas – trommer, percussion
Søren Lund – kontrabas

DOOR 50,- DKK CASH

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register