Føj til favoritter Del Send
Musik | 05/02/13

Sting i Tivoli til sommer

  • Foto: Kevin Mazur Foto: Ikke oplystFoto: Kevin Mazur Foto:
Til sommer får Tivolis stamgæster og alle os andre mulighed for at kombinere noget så sjældent som en tur i det gyldne tårn med en Sting-koncert. 13. juli 2013 kl. 22.00 kan man opleve den tidligere Police-forsanger levere nogen af sine største hits på Plænen i den gamle have.

Han har domineret den internationale musikscene i årtier og solgt næsten 100 millioner albums. Han besøgte Tivoli for tolv år siden. Og nu sker det så igen. Så hvis du kan teksten til ørehængere som If You Love Somebody Set Them Free, Englishman in New York og Every Breath You Take har du nu chancen for at synge med, når Sting i forbindelse med sin Back to Bass verdensturne besøger Tivoli 13. juli i år.

»At få en kunstner som Sting i Tivoli, er et hit. Han har et imponerende bagkatalog. Nu er der gået mere end ti år siden, vi sidst havde ham i Haven, og jeg synes det var på tide at byde den velspillende englænder herind igen. Jeg er sikker på, han nok skal få hele Tivoli op af liggestolene på en forhåbentlig varm sommerdag i Tivoli,« siger Tiviolis programchef Rune Erbs Ledet.

Selvom det næppe bliver muligt at sikre sig en plads i omklædningsrummene i selskab med Sting og hans fem-mand store band under grusbanen foran Plænen, kan utålmodige fans allerede nu sikre sig billet til et særligt afspærret område i første række tæt på scenen. De 8.000 billetter kan købes via billetlugen.dk fra 7. februar kl. 10.00.

Hvad: Sting-koncert på Plænen i Tivoli
Hvornår: Lørdag den 13. juli 2013 kl. 22.00
Hvordan: Billetsalg starter 7. februar kl. 10.00 via billetlugen.dk.
Hvor meget: 175,- 20 DKK i gebyr & ekskl. indgang til Tivoli på 95,- DKK. Billetten giver adgang til det afspærrede område foran Plænen. Tivoli vil stadig være åben for gæster i Haven, der kan høre koncerten uden for det for det afspærrede område ved betaling af entre til Tivoli på 95,- DKK