Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/02/13

SPAENDING PRÆSENTERER: DR. LIVINGSTONES KULTURELLE NØDHJÆLP!

Tidspunkt

Fredag 15. feb. 2013, kl 22:00

Loppen

Sydområdet 4B, 1
1440 København K

Åbningstider

Publikum:, søn - tor 21.00-02.00, fre - lør 21.00-03.00

Kontakt

32 57 84 22
 

Musikgenre

Clubbing/Elektronisk

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: spaending 4. feb 2013

Den 15 februar på loppen har du muligheden for at opleve noget unikt i det københavnske byliv; en koncert aften i Kuduro’ens tegn. Os bekendt har der aldrig været en dedikeret Kuduro aften i Danmark før, men vi er også unge og uerfarne. Så kom og oplev mødommen blive taget ;-)

Kuduro, der betyder “stram røv” på Angolesisk, er elektronisk musik fra Angola, der via de gamle Portugesiske slavehandler ruter, har banet sig vej til Portugal via de Angolesiske expatrioter bosat der.

Hvor Kuduro fra Angola typisk indeholder sang eller rap og er beskidt og overdrevet, har Kuduro fra Portugal en mere ren lyd, og undgår typisk sangeren/MC’en til ære for samplede stemmer. Denne instrumental udgave af kuduro har opbygget sin egen reference ramme uafhængigt af den originale Angolesiske, og har således sit eget navn, Batida, for at kunne distancere den fra sit ophav.
Selve musikken består af den Afrikanske klaves rytme blandet godt og grundigt med slesk og hifly Europæisk clubbing sensibilitet og grynet lofi æstetik normalt forbundet med amerikansk ghetto-tech.

Vi har håndplukket en af vores favorit DJ’s fra Portugal, og støvsuget det københavnske natteliv for at finde værdige Kuduristaer der nok sku ku få din røv strammet op. Du vil ikke gå glip af det!

Sted : Musik-Loppen, Christania.

Dato : Fredag d 15 Feb. 2013

Tid : 22:00 - 04:00
Entré : 50 kr

Line-up:

Dj Karfox(P)

Jorge Carlos Tavares Fernandes, bedre kendt som “Deejay KarfOx,” 20 år gammel idag, kom ind i DJ verdenen i 13-14 år’s alderen. Det startede med blandinger af diverse stilarter, såsom Kuduro, Kizomba og Funana.

DJ Karfox, er en af Portugals dygtigste Batida producere. Med et glimt i øjet og en stærk sans for at tage Batida nye steder hen slynger han den ene banger ud efter den anden. Vi er ekstremt spændt på at se ham live. Utroligt høj kvalitet. På niveau med den mere kendte DJ MarfOx som folk måske husker fra Distortion festivallen i sommers.
https://soundcloud.com/djkarfox18
http://www.mixcloud.com/DeejayKarfOx18/

Lisbent(DK)

Lisbent har igennem 10 år lavet ravage i periferien af den danske musik scene. Aldrig rolig og altid på jagt efter nye musikalske græsgange har vi set ham bevæge sig inden for så diverse æstetikker som Breakcore, Acid, Gabber, Hard-Tek over i PsyTrance, Ghetto-Tech og Footwork. Kedsomheden har nu ledt ham på sporet af Batida og vi glæder os til at se hvad han mon stiller op med det.

https://soundcloud.com/lisbent
http://www.mixcloud.com/dark-donker-sekshundredeogseks/

Copyflex(N)

Copyflex er også efterhånden en veteran i det danske klubliv, og en mindst ligeså alsidig herre som Lisbent, omend han bevæger sig i nogle andre mønstre. Forvent alt fra sukkersød yankee pop-clubbing til afbrændt 3ball techno fra mexico.

https://soundcloud.com/copyflex
http://www.mixcloud.com/artist/copyflex/

Dj Negócio(DK)

Vi måtte virkelig gøre os umage for at finde frem til en købehavnsk selector med sans for den helt rigtige tropiske bas lyd, men hvor der er vilje er der vej! DJ Negócio vil spille en blanding af Azonto musik fra Ghana, og klassiske big tune Kuduro tracks! Det bliver et unikt set sjældent set inden for de danske grænser!

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester