Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 27/11/12

Slash i Falconer Salen

  • Foto: EPA/Miguel Sierra Foto: EPA/Miguel Sierra
Slash, manden bag adskillige udødelige guitarriffs, giver koncert i Falconer Salen 24. februar.

Slash - eller skråstreg, som han ville hedde på dansk - er ikke blot en parantes i rockhistorien. Guitaristen, der i privaten lyder navnet Saul Hudson, blev øjeblikkeligt verdenskendt med rockbandet Guns ‘n’ Roses, da de debuterede med albummet ‘Appetite for Destruction’ i 1987 og står bag klassiske guitarpræstationer som på 'Sweet Child O' Mine', 'Welcome To The Jungle' og mange andre rockhymner.

Albummet er stadig den dag i dag, det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien og selv om Slash for længst er trådt ud af Guns ‘n’ Roses, er han stadig en af de mest respekterede og mest genkendelige rockguitarister på kloden.

Siden Guns ‘n’ Roses har Slash foldet sit talent på den seksstrengede ud hos blandt andre Michael Jackson, Lenny Kravitz ogen lang række andre kunstnere, samt sine egne projekter Slash's Snakepit og Velvet Revolver.

Når Slash besøger Falconer Salen 24. februar, bliver det dog med sin solokarriere, som indtil videre har kastet to anmelderroste album af sig, senest ‘Apocalyptic Love’ fra maj 2012.

Hvad: Koncert med Slash
Hvor: Falconer Salen
Hvornår: 24. februar, kl. 20
Hvordan: 370 - 440 kr. på Billetlugen

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register