Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 01/04/11

Shades Of Blue

  • Foto: Ikke oplyst
Brugeromtale
Oprettet af: Karens Minde Kulturhus 1. apr 2011

“Stålstærkt spillet og med en dirrende nerve”. Sådan lød den 5-stjernede dom over Shades Of Blue ved sidste sommers bluesfestival i Aalborg. Og både anmeldere og publikum har mere at glæde sig til. Forårets koncerter vil nemlig byde på en stribe dugfriske numre, der føjer nye facetter til orkestrets i forvejen sprudlende repertoire.

Shades Of Blue's fundament er super-tight Chicago-blues. Muddy Waters og John Lee Hooker har ikke... levet forgæves, og traditionen forvaltes med lige dele respekt og sprællevende gnist. Rødderne fornægter sig heller ikke i Shades Of Blue's originale materiale. Numre som "I'm Gonna Cut My Hair", "Yo Taxi" og "Blues Gon Take My Life" er efterhånden blevet klassikere hos blues-publikummet.

Omdrejningspunkt i Shades Of Blue er den unikke nerve og autenticitet. James Loveless' kraftfulde, indlevende vokal og Uffe Steens ekvilibristiske guitar er en cocktail, der er svær at slå. Når man hertil lægger en af bluesscenens mest garvede rytmesektioner – Morten Brauner på bas og Claus Daugaard på trommer - samt bandets fortættede, dynamiske sammenspil, så er der dømt blues i verdensklasse.

Line-up:
James Loveless: vokal
Uffe Steens: guitar
Morten Brauner: bas
Claus Daugaard: trommer

Entré: 80 kr. Billetter kan købes i forsalg via ebillet eller i døren fra kl. 20.

Links:
https://www.ebillet.dk/musik/buy.listtt.aspx?refno=9021

http://kmkulturhus.dk/koncertkalender.html

http://www.shadesofblue.dk/

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register