Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 23/10/12

Roots Musikaften

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Fernando Massino 23. okt 2012

Dobbeltkoncert!
Latinamerika møder Skandinavien
- Trio Amerise-Massino-Sciutto - Argentinsk folkemusik
- Norrøn - Improvisativt folkemusik med et glimt i øjet.
Entré 80kr.

----------------------------------------------------------
- Trio Amerise-Massino-Sciutto - Argentinsk folkemusik
Amerise-Massino-Sciutto fortolker folkemusik fra Argentina og Latinamerika, flere århundreders musikalsk fusion blandt de oprindelige folk; spanierne og de afrikanske slaver.
Trioen bidrager til stilen med deres unikke kombination af detaljerede arrangementer og folkemusikkens særlige sjæl og rytme.
Den virtuose og finpudsede lyd af Roberto Amerises guitar; de på en gang traditionelle, melodiske og urbane rytmer fra Fernando Massinos percussion og bombo leguero; samt Isabel Sciuttos udtryksfulde vokal og fløjter, omslutter os i et musiske univers med den karakteristiske smag af argentinsk folklore.
http://www.facebook.com/AmeriseMassinoSciutto/
----------------------------------------------------------
- Norrøn - Improvisativt folkemusik med et glimt i øjet.
Norrøn spiller Nordisk Folkemusik både traditionelt og nykomponeret og musikken kan beskrives med ordene: Meditativt, swingende, luftigt, kraftfuldt og legende.
Den utraditionelle besætning og trioens akustiske lyd får tonerne til at flyde sammen i et stemningsfyldt univers af smukke toner og skæve idéer fra lyriske smukke valse til pulserende, energiske slæng polskaer.
Norrøn spiller efter konceptet ”Den eneste aftale er, at der ikke er nogen aftaler”. Det betyder at der ikke er nogen planlagte arrangementer, men at musikken opstår i nuet ud fra en melodi. Publikum har efter koncerterne udtalt, at de føler sig som en del af processen og sommetider bliver helt forpustede af, at holde vejret med os.
Anja Præst på klarinet og basklarinet, Nina Veng på tværfløjte og Pia Nygaard på violin er alle tre professionelle folkemusikere uddannet fra Syddansk musikkonservatorium og skuespillerskole.
”Det var virkelig kræs for øregangene” Jørgen Godskesen, publikum fra huskoncert på Svens 2012.
http://www.facebook.com/norrontrio

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register