Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/11/12

Refshaleøen rocker til Johnny Cash

  • Den rigtige Johnny Cash kan Refshaleøen ikke byde velkommen til, da han døde tilbage i 2003. Her ses han give koncert til en countryfestival i Worb, Schweiz, i maj 1997. Foto: ArkivfotoDen rigtige Johnny Cash kan Refshaleøen ikke byde velkommen til, da han døde tilbage i 2003. Her ses han give koncert til en countryfestival i Worb, Schweiz, i maj 1997. Foto: Arkivfoto
Der er lagt op til hyldestkoncert for den amerikanske countrylegende Johnny Cash, når det tidligere skibsværft B&W tirsdag giver plads til coverbandet Johnny Horsepower og 2.000 publikummer.


Selvom at Johnny Cash forlod denne verden tilbage i 2003, så er "The Man in Black" med den nasale stemme bestemt ikke glemt. For de uindviede og de interesserede holder radioværten Jørgen de Mylius foredrag om amerikaneren fra Arkansas, der i år ville være rundet de 80 år. Efterfølgende bliver Johnny Cash hyldet med bandet Johnny Horsepower, der ifølge værten har både Instrumenterne, udseendet og den rigtige lyd af legenden med sig.

Tirsdagens koncert i B&Ws Grand Ballroom på Refshaleøen varer hele aftenen, og derfor byder arrangøren også på Johnny Cash egen livret, nemlig kødgryden chili con carne.

Hvem: Coverbandet Johnny Horsepower spiller hyldestkoncert til Johnny Cash.
Hvor: B&W Grand Ballroom, Refshalevej 167E, 1432 København K
Hvornår: Tirsdag 20. November 2012 fra klokken 18.00 til 22.00
Hvordan: Billetter kan købes enten gennem Billetlugen eller i alle Fona butikker. Prisen for entré er 300 kroner, oplyser arrangøren.