Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 15/01/13

Red Shifter + Marie-Louise Munck + So like Dorian

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: SavTak 15. jan 2013
Senest redigeret af SavTak 19. jan 2013

Red Shifter

Red Shifter giver d. 28. Februar en af deres sjældne koncerter i Råhuset sammen med Marie-Louise Munck og So like Dorian.

Gennem de seneste år, har Red Shifter arbejdet intenst på at opbygge et eget musikalsk sprog. Musikken er en skrøbelig og dyster blanding af folk, lydcollager, rock og improvisationer med instrumenter som cello, kontrabas, sav, fløjte, trædeorgel og skrammelpercussion. Lydbilledet fuldføres af Brixvolds halvt messende, halvt hviskende, mørke croonervokal.

http://redshifter.bandcamp.com/

”Atmosfærefyldt som en mørk skov på en knasende kold vinterdag”. Sådan beskrev en anmelder So Like Dorians ep – Stranger EP – da denne udkom i foråret 2010. Den atmosfæriske og ofte dunkle stemning er da også kendetegnende for So Like Dorians minimalistiske og dog meget rummelige tilgang til den alternative folk, hvor man møder elementer af både blues, østeuropæisk cabaret, neo-folk og psychedelia. Kernen i So Like Dorian er sanger og sangskriver Rasmus Steffensen, der løbende eksperimenterer med nye medspillere i musikkens åbne rum.

http://solikedorian.bandcamp.com/

Sanger og sangskriver Marie-Louise Munck gæster Raahuset med sine smukke og tyste sange. Efter flere udgivelser med Amstrong og Antenne udgav hun i 2010 sit første soloalbum “The birds fly up” som fik en forrygende modtagelse. Hun spillede bl.a på Spot Festival, hvor hun fik disse ord samt 5 stjerner med på vejen: “(…) en sjældent stærk koncertoplevelse, der demonstrerede, at det største udtryk ofte kan komme med få og enkle virkemidler”.

Marie-Louise Munck arbejder fortiden med nyt materiale til et opfølgende album som forventes færdig i 2013. Koncerten er en enestående chance for at høre de nye sange samt et genhør med sange fra debuten.

http://www.myspace.com/mmunck

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register