Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/11/11

Pure X (US) + Sleep Over (US) + Ice Cream Cathedral (DK)

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Huset-KBH 4. nov 2011

• SLEEP OVER (US)
Sleep Over et Austin baseret band der blev dannet i starten af 2010 under den lo-fi bølge der fejede hen over verden. Bandets første demoer blev optaget på en simpel kassette båndoptager og lyduniverset har aldrig helt sluppet den følelse. Forsanger Stefanie Francinotti’s vokal er spøgelsesagtig og smuk, guitarerne forvrænget som på et gammelt kassettebånd fundet på et støvet loft, bassen er tyk og altomsluttende, mens dreamy synth melodier og smadrede beats fra drum machines fuldender lydbilledet og giver bandet dets dream pop udtryk.
It's a magical and somehow giddily melancholy experience, sort of like having a one-night stand with a very dreamy ghost.
Sådan beskrev online magasinet Impose bandets første single fra albummet Forever der blev udgivet den 27. September.

• PURE X (US)
Pure X er et rockband der bevæger sig i det udflydende univers mellem bevidsthed og underbevidsthed. Bandets hazy rock lyd kryber ind under huden og manifesterer sig som et tykt slør af mudrede hviskende guitaren og vokaler fra et sted fjernt ude i horisonten. Bandets seneste album Pleasure der blev udgivet den 22. august er optaget live uden efterfølgende at overdubbe de småfejl der kan ske i en live session, det efterlader en intens og umiddelbar meditativ skrøbelighed i bandets lyd, og beviser at dette band er tro mod dets rødder og et definitivt modsvar til nutidens computer-musikere. Pure X er psykedelisk lo-fi dream pop når det er mest stenet og allerbedst.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort