Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 30/11/12

Pinkunoizu (DK)

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 30. nov 2012

”Den danske kvartet Pinkunoizu albumdebuterer med det frygtløse og fremragende Free Time! Med en frit fabulerende globaliseret indierock med tentakler langt ud i den store vide verden.” – Ralf Christensen, Information.

Pinkunoizu er et ungt blomstrende Københavnerband, der i marts 2012 debuterede med deres meget roste debut album “Free Time!” på det engelske pladeselskab Full Time Hobby, som også huser prominente artister som Tunng og The Leisure Society. Ordet ”Pinkunoizu” er japansk og betyder ”pink støj”, og ifølge bandet selv er deres musik et eksotisk mix af lo-fi, hi-life, nu-folklore, asiatisk 60’er pop og post-apokalyptisk fremtids-rock.

Kvartetten, som består af tidligere medlemmer fra Le Fiasko, er i øjeblikket taget på decemberturne i Europa, der blandt andet bringer dem til Frankrig, England, Holland og Belgien. De gav en suveræn optræden på End of The Road Festival i England i sommers og varmede desuden op for The Dandy Warhols i november måned i Frankrig.

Kom med på et psykedelisk trip (af den gode slags) når Jaleh Negari (trommer), Jeppe Brix (guitar), Andreas Pallisgaard (guitar, vokal) og Jakob Falgren (guitar, keys, bas) for første gang betræder Globals scene som Pinkunoizu.

Døre kl. 21:00 / Forsalg: 60 kr. (+ gebyr)

Entré i døren: 70 kr. (50 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register