Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 18/08/14

Patchanka på Global

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 18. aug 2014
Senest redigeret af Global Copenhagen 17. sep 2014

Danske Patchanka har vundet ry i både ind- og udland som et særdeles festligt liveband og har flere gange tidligere spillet på Global for fulde huse. Musikken betegner de selv som “fiesta punk” og genremæssigt bevæger de sig i et sted mellem ska, punk og balkan.

Bandets medlemmer, der har kendt hinanden siden barndommen, fandt sammen om Patchanka efter at have oplevet Manu Chaos uforglemmelige koncert på Roskilde i 2004. De fik hurtigt skabt sig et navn i den københavnske undergrund, og med to supportjobs for netop Manu Chao blev karrieren for alvor sparket i gang. I løbet af de følgende ti år har bandet spillet mere end 250 koncerter rundt om i Europa og udgivet to albums.

Sidste år udgav Patchanka deres andet album "Normalize This!", hvilket førte til en international pladekontrakt med Hollands største uafhængige rock-pladeselskab Suburban Records og ligeledes resulterede i rigtig fine anmeldelser.

Patchanka har henover sommeren været på en omfattende turne i Holland og Frankrig, og er uden tvivl mere end tændte på at levere endnu et brag af en fest på Global.

Lyt til musikken: https://www.youtube.com/watch?v=2B4AZ1HI2KE

Døre kl. 21 / koncertstart kl. 22.
Billetter i forsalg: 70 kr. (+gebyr): http://www.amiando.com/KSDLTFT.html
Pris i døren 80 kr. / for studerende 60 kr.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register