Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 16/03/12

Outlandish på museum

Tidspunkt

Lørdag 12. maj. 2012, kl 19:00

Statens Museum for Kunst

Sølvgade 48 - 50
1307 København K

Åbningstider

Tir-søn 11.00-17.00, ons 11.00-20.00, mandag lukket

Kontakt

33 74 84 94
 

 

  • Koncert med Outlandish, fra venstre, Waqas Qadri, Lenny Martinez og Isam Bachiri. 12. Maj spiller de på Statens Museum for Kunst. Foto: Brian BergmannKoncert med Outlandish, fra venstre, Waqas Qadri, Lenny Martinez og Isam Bachiri. 12. Maj spiller de på Statens Museum for Kunst. Foto: Brian Bergmann
Hitgruppen Outlandish er blandt de optrædende, når Stella Polaris og Statens Museum for Kunst inviterer til version 10 af deres Night Music Gallery.

...

Gennem en årrække har Stella Polaris og Statens Museum for Kunst samarbejdet om arrangementer, hvor omdrejningspunktet er samspillet mellem billedkunst og musik. Et af koncepterne hedder Night Music Gallery, og 12. maj er det tid til version 10. Blandt de optrædende er de til den tid albumaktuelle anmelderdarlings Outlandish.

Læs også: Malk de Koijn og The Cardigans indtager Tivoli

Gruppen opfører denne aften deres sange i akustiske versioner, som er udviklet specielt til arrangementet. Efter Outlandish spiller sangskriveren Mads Björn sine følsomme sange, og resten af aftenen står Stella Polaris’ eget soundsystem for musikken.

Hele aftenen er der adgang til den nye udstilling »Dansk og International Kunst efter 1900«, ligesom der aftenen igennem vil være særlige art talks samt en kunstnerdreven workshop, hvor kunstnere og publikum sammen skal bygge en skulptur, der vil udvikle sig hele aftenen.

Hvad: Night Music Gallery ver. 10
Hvor: Statens Museum for Kunst
Hvornår: 12. maj, kl. 19-24
Hvordan: Entréen koster 165 kr. plus gebyrer, og billerne kan bestilles via Billetlugen

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register