Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 28/11/12

Opsange i popsange

Tidspunkt

Onsdag 5. dec. 2012, kl 20:00

Nørre Alle Medborgerhus

Nørre Alle 7
2200 København N

Åbningstider

man-tor 9:00-22:00, fre 9:00-24:00, lør 12:00-24:00

Kontakt

35 36 05 28
 

Musikgenre

Rock/Pop

 

  • Foto: PR Foto: PR
Den politiske sang er ikke just højeste mode. Men der er ikke desto mindre bands, der dyrker protesten og kritikken, og et af de bedste bud lige nu er Folkeklubben.

...

De byder på en uhyre veloplagt omgang folk-pop med kantede, ofte satiriske tekster, der ikke nøjes med at gå efter den ene side af Folketingssalen.

De er med trioens egne ord »Et los i røven på borgerdyret, men også på den naive og fedtede venstrefløj og på de selvfede akademikere.« Og nok er Folkeklubben stadig ukendte for de fleste, men det betyder ikke, at de ikke er erfarne.

Siden de tre medlemmer fandt hinanden i 2011, har de givet et væld af koncerter af meget forskellig karakter: De debuterede i Folkets Park på Nørrebro, har spillet på Mændenes Hjem i Istedgade, på diverse værtshuse og barer og på spillesteder som Loppen og Vega. Og for Kim Larsen og 7 andre på et værtshus i Odense.

Men er du i tvivl om, hvorvidt du skal møde op på Global Copenhagen på onsdag, så lyt til sangene »Fedterøv« og »For Pengene« på folkeklubben.dk. Så vil du pludselig synes, at en entre på 40 kroner er latterligt lidt.

Hvem: Folkeklubben
Hvor: Global Copenhagen, Nørre Allé 7, København N
Hvornår: Onsdag den 5. december kl. 20
Hvordan: 40 kroner i døren - 20 for studerende

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register