Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 13/10/17

Operaen Christiania

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Mutua 13. okt 2017

Kom til fredag d. 13. hip hop tema aften på Operaen på Christiania med Sun of Sun & The BombaSquad og hør de danske sange fra Son of Suns nyudkomne album BombClark, samt nogle engelsksprogede hip hop klassikere fra det gamle repatoire og et par tributes. Desuden gæstes han af Byræven der tænder op under publikum når live showet starter, og før, under og efter showet vender DJ D'Jazz plader med nogle funky rytmer til folket.
Kom udklædt og bliv belønnet med en lille surprise, så længe lager haves.

Son of Sun:
https://www.facebook.com/Mr.SonofSun/
Vi fejrer udgivelsen af Son of Suns debut album "BombaClark"på dansk som er udgivet på vinyl. Et univers af rendyrket galskab, kryptiske rebusser og ligefrembrusende sandhed – altsammen leveret på en bund af hårdtslående oldschool hiphop, reggae og dancehall. Albummet bliver spillet live af The BombaSquad på Saxofon, guitar, keys ,trommer, dj og bas. Udover de nye danske numre kan du få blæst gamle klassikere i nakken og tributes! Der er også mlighed for at købe pladen på aftenen samt merch.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.