Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 08/06/16

Nordatlantiske stjerner spiller i Tivoli

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Teitur og Ásgeir til Fredagsrock

Brugeromtale
Oprettet af: Tivoli 8. jun 2016
Senest redigeret af Tivoli 8. jun 2016

Begavede sangtekster og stemningsfulde melodier er på menuen, når færøske Teitur og islandske Ásgeir gæster Tivoli. På fredag deler de Plænen og giver de fremmødte en smagsprøve på deres nordiske klang til en af Fredagsrocks dobbeltkoncerter. Teitur fremfører for første gang hele sit debutalbum, Poetry & Aeroplanes, som har opnået klassikerstatus.

Koncerten starter den 10. juni kl. 22.00

To nordiske stjerner vil stråle om kap med Tivolis lys, når mørket falder på fredag aften. Teitur og Ásgeir er klar til at give den danske sommernat et nordatlantisk pust fra Plænen.
Over 1000 koncerter, to danske Grammy’er og seks studiealbums. Teitur er en erfaren herre, som har bevist sit værd på tværs af Atlanten, siden han debuterede i 2003 med Poetry & Aeroplanes. Albummet har klassikerstatus og er spækket med hits som Josephine, I Was Just Thinking og You’re the Ocean. Bortset fra det færøske album Káta Hornið fra 2007 er alle Teiturs udgivelser engelsksprogede. Hans seneste album-udspil Story Music er det første, som er indspillet på Færøerne. I en gammel isfabrik har lokale musikere været på besøg i studiet, og der er blandt andet bidrag af trampende takt fra traditionel kædedans. Teitur har turneret flittigt internationalt med omkring 400 koncerter i USA alene og har bl.a. optrådt på turnéer med Rufus Wainwright, Nico Muhly og John Mayer.

Islandske Ásgeir er et nyere bekendtskab, men han er for længst spået en stor fremtid. Sidste år modtog Ásgeir den eftertragtede Nordic Music Price. Hans musik er folk-inspireret, singer/song writer tilsat synthesizer og elektroniske finurligheder. Ásgeir har spillet for fulde huse på bl.a. Store Vega og Train i Aarhus.

Læs mere om Fredagsrock på www.fredagsrock.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort