Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 20/09/17

Nik & Jay lukker Fredagsrock på en Hot og Lækker måde

  • Nik og Jay er klar til at lukke Tivoli. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen

    Nik og Jay er klar til at lukke Tivoli.

    Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen
Fredag sluttes der af for denne omgang Fredagsrock i Tivoli. På scenen står Nik & Jay, der lover at lukke og slukke sæsonen 2017 med et brag af en fest.

Drengerøvene Nik & Jay har fået til opgave at afslutte den 20. sæson af Fredagsrock.

Derfor kan du godt forberede dig på at skråle med på hits som Boing, Hot, Lækker, En dag tilbage, Elsker hende mere og mange flere fredag 22. september.

Læs også: Guide: 10 efterårsting du ikke må gå glip af i København

Der er lagt op til kæmpefest, ikke mindst fordi Tivoli bliver Nik & Jays sidste stop på deres store sommerturné.

Og hvilket bedre sted at afslutte turnéen end i deres egen baghave, som de har udnævnt Tivoli til at være efter de utallige fester på Plænen, som duoen har holdt hver gang, de har lagt vejen forbi Tivoli.

»De gange vi har været så heldige at spille i Tivoli, eller baghaven, har det været et eventyr. Denne gang har de voksne sat os til at lukke og slukke for Fredagsrock 2017. En stor ære og en fornuftig beslutning. Vi ved ikke med vejret….vi ved ikke med videnskaben…vi ved ikke med verden… Men vi ved, at vi vil gøre vores bedste,« lyder det vanen tro kækt fra Nik & Jay.

Læs også: Guide: 13 fine steder du skal kende på Islands Brygge

Siden gennembruddet tilbage i 2002 har de to charmerende frontfigurer fået opbygget en særdeles solid fanskare, der ikke længere kun tæller de helt unge pigehjerter. Deres fans er blevet voksne med duoen. Nu venter der Tivolis gæster den særlige magi, som Nik & Jay gavmildt deler ud af fra scenekanten med flirt, håndtegn og et par veltrimmet sixpacks.

Hvad: Fredagsrock med Nik & Jay
Hvor: Plænen i Tivoli
Hvornår: 22. september kl. 22

Brugeromtale
Oprettet af: Tivoli 30. maj 2017

Fredagsrock lukkes i år med et brag af en fest, når Nik & Jay kommer med deres hidtil størst anlagte show – det bliver spektakulært! Duoen er kendt for at lave de flotteste og vildeste live shows samt for lige at give det en tand ekstra, når det gælder Plænen – ’Vores egen baghave’, som de foretrækker at omtale Tivoli.

På den anden side af deres stort anlagte Arena Tour er de spillet i forrygende form til at sprede kærlighed ud over publikum. De lover mere musik, mere show, mere magi, tættere på, rent og råt – altid med hjertet på rette sted. De har rigeligt med hits klar på set-listen, både gamle og nye titler, så lad alle forbehold blive hjemme og overgiv dig til Nik & Jays smittende energi – du kommer ikke til at fortryde det.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

Oplev en samtidig og relevant udstilling på Nivaagaards Malerisamling: "Hvad der kan tænkes, kan tegnes. Karikaturtegneren Jens Hage"