Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 16/10/12

Night Music Gallery

  • Foto: Night Music Gallery Foto: Night Music Gallery
Når Stella Polaris er ude for at lege om aftenen, bliver det til Night Music Gallery, der rykker ind på Statens Museum for Kunst.

...
Nu rykker Stella Polaris-holdet for ellevte gang ud i aftentimerne og ind på Statens Museum for Kunst med Night Music Gallery.

Aftenen byder som altid på en afslappet blanding af musik og kunst, og denne gang er Christian Hjelm aftenens hovednavn, suppleret af Ida Gard, Unkwon og Ian Dawn.

Stella Polaris Soundsystem binder aftenen musikalsk sammen, og der sælges øl og vand.

Man kan nyde koncerterne fra den smukke amfiteateragtige trappe eller henslængt i fatboys, hvis man er blandt de heldige, der har reddet sig pladsen i en, eller man kan benytte lejligheden til at slentre rundt i museets samlinger ved aftentide.

Vil man selv være krea, kan man deltage i den kunstnerdrevne gør-det-sammen-workshop, hvor en improviseret skulptur-tingest med titlen "The Wood" vokser frem aftenen igennem.

Kom tidligt, hvis du vil med til det populære arrangement på SMK. Det er nemlig gratis igen i år, hvilket altid er garant for en fyldt sal og stemnignsfuld kø på den brede fortrappe.

Stella Polaris indendørs - også i London
Om fem uger kan man opleve noget ganske tilsvarende i London. Her rykker Stella Polaris ind på Tate Gallery til arrangementet "Late at Tate". Her vil londonerne kunne opleve Mads Björn (live), Lulu Rouge, August, Nicka, Løwenstein og Kalle B - ganske gratis. Det sker 7. december kl. 18 til 22. Læs mere her på siden, når det nærmer sig.

Hvad: Night Music Gallery
Hvor: Statens Museum for Kunst
Hvornår: Lørdag 3. november kl. 19
Hvordan: Gratis

Brugeromtale
Oprettet af: Statens Museum for Kunst 16. okt 2012

Christian Hjelm, Ida Gard, Unkwon, IanDawn, Art Talks og masser af kunst!

Lørdag den 3. november byder vi velkommen til 11. udgave af Night Music Gallery. I samarbejde med Stella Polaris inviterer vi indenfor til en fantastisk efterårsaften med livemusik og kunst.

Hele aftenen igennem vil der være adgang til udstillingen [detaljer] og museets samling af Dansk og International Kunst efter 1900, som rummer både danske og internationale værker fra det 20. århundrede og den allernyeste samtidskunst. Kunsten suppleres af særlige Art Talks, og i en kunstnerdrevet do-it-together workshop skabes der en improviseret skulpturel konstruktion under titlen THE WOOD, som udvikler sig aftenen igennem.

Optrædende kunstnere
Christian Hjelm
Christian Hjelm er tidligere forsanger i Figurines, men er nu pladeaktuel med ”Før vi blev lette” og radiohittet ”Lang vej igen”. Hans karismatiske vokal og SMKs smukke lokaler, sikrer en publikumsforførelse som sjældent er set.

Ida Gard
Ida Grad leverer smuk blues, cabaret, drama og stærk pop.

Unkwon
En af Danmarks mest attraktive DJs , krydrer aftenen med pulserende hip/hop elementer.

Ian Dawn
Den sidste stjerne i rækken er forsangeren fra The Dawn (med et af 90’ernes største hit ”Superman”), som netop er startet ud som solokunster. Ian Dawn er kendt for sin unikke, sprøde, udtryksfulde vokal og sit blændende kompositoriske talent.

Udover disse live-optrædener vil Stella Polaris Soundsystem kæde aftenen sammen.

Værksted: THE WOOD at Night Music Gallery
Vi har plantet en lille skov et sted i Skulpturgaden, og der er ingen tegn på, at noget menneske nogensinde har betrådt skoven. Men det bliver der efter denne aften.
Kom og vær med til at skabe dette fælleskunstværk.
Kl. 19-23.30 i Skulpturgaden

Oplevelser på SMK er støttet af Den Danske Forskningsfond

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register