Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 05/09/12

N*GRANDJEAN

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Jazzhouse 5. sep 2012

Melankolsk eftertænksomhed, kølig nordisk soul og stærkt sangskrivertalent
venter den kræsne lytter, når N*Grandjean giver koncert i Jazzhouse.
Der er ikke mange, der kan indfange de hemmelige øjeblikke og fastholde sine lyttere, som den danske sanger og sangskriver n*grandjean. Han fremfører sine små melankolske perler med en sjælden eftertænksom oprigtighed og han er et af de bedste bud på en moderne fortolker af songwriter-traditionen med et strejf af kølig nordisk soul.

Bag aliasset findes en ung mand med det borgerlige navn Nikolaj Grandjean. En musiker der tidligere har skrevet sange til Marie Frank og har udlevet sine stjernedrømme i popbandet Luke sammen den smukke Tanja Thulau. Sidenhen har han langsomt men sikkert bygget sin solo-karriere op og har bl.a. udfordret sit talent med et samarbejde med DRs Pigekor. Et samarbejde som fornylig bragte ham og pigerne forbi Anders Lund Madsens Nye Talkshow med fuldt band.

Udover en lang række egne koncerter drog han for nylig landet rundt som support for sangerinden og pianisten Agnes Obel. En koncertrække, der for alvor fik de danske musikfans til at få øjnene op for Nørrebro-drengens sjældne talent.

N*Grandjean har udgivet tre anmelderroste albums i eget navn. Først "Carrying Stars" fra 2008 og "Fairly Young" fra 2011. Senest har han udsendt "Rivers and Oceans" fra februar 2012.

"En yderst vellydende plade, med 11 numre i høj klasse."
- Lydtapet om "Fairly Young" (læs hele anmeldelsen her).

LINE-UP

Nikolaj Grandjean - guitar/vokal
Mikkel Lomborg - tangenter
Christian Glass - slagtøj
Christian Winther - bas

170 dkk inkl. gebyr

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register