Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 03/01/13

New Orleans New Year Jazz Event

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Evgenia Avdeeva 3. jan 2013
Senest redigeret af Evgenia Avdeeva 3. jan 2013

Sammen koncept, ide og brag af en fest, hvor vi fejrer den fede unge New Orleans musik i Danmark. NONYJE #1 i 2012 var en bragende succes og 2013 bliver det hele lidt bedre. Lidt varmere. Lidt vildere. Og lidt mere funky.

I år spiller Six City Stompers og Jazz Five igen og med os har vi desuden en legende indenfor genren: Esben Just vil spille et eksklusivt solo sæt til at kickstarte aftenen.
Bag festivalen ligger en filosofi om, at det er på tide at forny New Orleans jazz genren og tage den videre til nye steder, der peger fremad rent publikums- og musikmæssigt. Trompeten, banjoen, boogieklaveret og "When the saints" kræver en ny lyd i 2013 for at overleve - ny lyd med traditonen plantet solidt i bagagen. Vi vil åbne folks øjene for denne fantastiske og tidsløse musik og tage fat i det unge publikum samt de ældre som har nydt denne musik i årtier og som måske også trænger til noget nyt.

Det bliver en festligt, funky, swingende, svedende, groovy, dansende, syngende og fantastisk aften, hvor alt kan ske. Gå ikke glip af denne enestående event! Hvem siger at januar skal være kold, kedelig og trist? Vi har ihvertfald tænkt os at bevise det modsatte!

Program for aftenen:

kl. 21.00: Dørene åbner
kl. 21.30-22.15: Esben Just solo
kl. 22.45-23.45: Six City Stompers
kl. 00.15-01.15: Jazz Five
kl. 01.15-03.00: Jazz DJ

Entré: 50 kr.

Koncerten er støttet af Dansk Musiker Forbund (DMF)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register