Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 26/10/12

MY BUBBA AND MI

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Amager Bio 26. okt 2012

Forsalg: 75 kr.
Dørsalg: 90 kr.

Information og billetsalg: www.beta2300.dk

My bubba & Mi er to unge damer hvis sange er langsomme og lette, drillende og forførende. De kalder dem selv godnatsange fra landet med én del sweet talk, én del mumbo jumbo og én del ren visdom.

Bubba spiller guitar og banjo, og My har en gammel gammel bordharpe. Og så synger de. Sødt og enkelt med stemmer, der smyger sig om hinanden og stryger dig over håret, mens du mindes om din bedstemors parfume, pæretærte og pindsvin.

Det hele ender et pirrende sted mellem Cocorosie og Hank Williams. Nogle gange er en kontrabas eller en mandolin med som en del af sættet, i dét ‘Mi’ repræsenterer de skiftende musikere, som tit kommer med på turnéer og indspilninger.

Eventyret startede for et par år siden i København, da Bubba flyttede ind i Mys lejlighed ved en tilfældighed. De begyndte at tilbringe aftenerne sammen med at nynne hjemlige hymner, og før de vidste af det befandt de sig i Italien i gang med at lave en plade; den yderst betagende "How It’s Done in Italy".

Siden da har de været på turnéer i Europa, med over hundrede optrædener, senest på SPOT Festival, hvor et begejstret publikum i en fyldt Lille Sal takserede med et stående bifald. Det sker ofte når de kommer forbi, for duoen er "refreshingly nostalgic", som en ældre amerikansk dame skrev, da hun meldte sig blandt My bubba & Mis fans.

I 2011 udgav My bubba & Mi singlen "Bob", EP’en ’Wild & You’ og den japanske specialudgave af ’How it’s done in Italy’. De afsluttede året med en USA-turné, hvor de spillede på steder som Culture Collide Festival i LA og CMJ i New York.

My bubba & Mi har nu solgt over 2.000 eksemplarer af deres "How It's Done in Italy". De residerer pt. i junglen, hvor de er i gang med at komponere sange til et nyt album. Men til november slår de altså vejen forbi BETA!

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register