Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 21/06/16

Mogens Dahl Koncertsal

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
Unik smuk privatejet koncertsal på Islands Brygge, som danner rammerne om koncerter, konferencer, møder og events.

Oplev en af landets mest intime og stemningsfulde koncertsale med koncerter i topklasse på det ultrahippe Islands Brygge – et moderne mødested, der med levende akustik og æstetisk rumlighed tager godt imod alle gæster. Koncertsal danner også rammerne om konferencer, møder og events.

Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge åbnede dørene i begyndelsen af 2006 efter en omfattende renovering af de gamle bygninger fra 1901. Da Mogens Dahl overtog bygningerne i 2004, blev de brugt som autolakererværksted, og aktiviteterne havde sat sit tydelige præg på bygningerne, som ifølge Mogens Dahl: 'lignede noget der var løgn'

Arkitektduoen Maali & Lalanda fik opgaven at restaurere bygningerne. Renoveringen er vellykket, de færdige bygninger fremstår imponerende både inden- og udendørs, og Frank Maali har kombineret en smagfuld blanding af bygningernes originalitet med moderne materialer og et ønske om rumlig funktionalitet.

Kor- og orkesterdirigent, Mogens Dahl, står bag Københavns eneste privatejede koncertsal. Musikprofilen er skarp, og der præsenteres kun få eksklusive koncerter. Visionen er udelukkende at præsentere danske og internationale kammerkoncerter af højeste kvalitet. Koncertsalen er perfekt egnet til mindre klassiske koncerter, hvor man kommer helt tæt på kunstnerne, og får den intime stemning, som ofte kan gå tabt i de store koncerthuse.

Sideløbende med koncerterne anvendes Mogens Dahl Koncertsal også til konferencer, møder og events, eksempelvis foredrag, kick offs, teambuilding, dagsmøder samt store fester med levende musik, cocktailbar og dans. Kreativiteten kender ingen grænser og rammerne er inspireret af musikkens univers.

Billetpriser til koncertsalen

Alm.: 375 kr.

Studerende: 275 kr.

Abonnement til 5 koncerter: 1500 kr.

Billetpriser til foredrag

Alm: 195 kr.

Abonnement til 4 foredrag: 650 kr.

Brugeromtale
Oprettet af: Mogens Dahl Koncertsal 8. jun 2016
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.