Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 29/10/12

MellemRummet's 2 års fødselsdag

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Sara Thestrup Hansen 29. okt 2012

HURRA HURRA HURRA!

Da MellemRummet fylder hele 2 år vil vi meget gerne se dig, din kæreste, din mor, din kat eller hvem du ellers kunne tænkte dig at følges med d. 9.11.12 til kagemand, billige øko thy og masser af kærlighed.

I dagens anledning vil man kunne købe en lækker øko thy til KUN 15 kr og fadbamser til 25 kr fra klokken 16 til LUK. Og vi vil sørge for en kagemand eller to til de hurtige.

Kl. 20:00 spiller Over Sundet

------ Over Sundet ------

Kvartetten Over Sundet har verden som inspiration, når de komponerer og arrangerer deres underfundige melodier for saxofon, klarinet, cello og perkussion. Folkemusikken, jazzen, verdensmusikken og den klassiske musik sættes i stævne, når de fire unge musikere går sammen og skaber deres luftige og lyriske univers. Med lige dele eventyrlyst, musikalsk snilde og indføling, bevæger Over Sundet sig i grænselandet mellem den pulserende storby og de nordiske granskove. Oprindeligt mødtes de om den nordiske folkemusik, men med tiden har andre musikalske indtryk fået plads i lydbilledet. Melodierne leveres med stor overbevisning og der improviseres frit og legende. En gang imellem sker det også, Over Sundet bryder ud i flerstemmig sang.

I 2009 udgav Over Sundet deres debut album på pladeselskabet Go´Danish Folk Music, som de har modtaget fine anmeldelser for, i både ind- og udland. Nu er de snart pladeaktuelle igen med deres andet album som udkommer i november.

http://www.facebook.com/pages/Over-Sundet/355604660120?ref=ts&fref=ts

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register