Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 09/05/12

Medina har overraskelser med i Tivoli

  • Oplev Medina fredag den 11. maj, når hun spiller på Plænen i Tivoli. Foto: Henning BaggerOplev Medina fredag den 11. maj, når hun spiller på Plænen i Tivoli. Foto: Henning Bagger
  • Oplev Medina fredag den 11. maj, når hun spiller på Plænen i Tivoli. Foto: Henning BaggerOplev Medina fredag den 11. maj, når hun spiller på Plænen i Tivoli. Foto: Henning Bagger
  12  
Der kan både komme gæster og nye engelske sange på programmet, når Danmarks største popsild, Medina, lægger stilethælene forbi Tivolis Fredagsrock.

...

"Vi To", "For Altid", "Kun For Mig", "Addiction", "Kl. 10".... Rækken af Medinas hits er efterhånden meget lang, så der er dømt total hit-parade, når Danmarks popsild spiller op til Fredagsrock.

Læs også: Fredagsrock 2012 

Men Medina er ikke kun hit-leveringsdygtig alene. Sammen med Danmarks største popprinser, Burhan G og Thomas Helmig, har hun stået bag henholdsvis "Mest Ondt" og "100 Dage". Begge hitsmede var med på scenen, da Medina optrådte i Tivoli i 2010. 

Måske er der også gæster i vente i Tivoli på fredag - og nye engelske sange.

- Det er ikke sjovt at afsløre en overraskelse på forhånd, men jeg arbejder benhårdt på nye engelske sange for tiden og prøver dem lidt af til koncerterne i Tyskland, for at se om mine fans kan lide dem. Måske spiller jeg en af dem i Tivoli. Men ellers kan I forvente jer en lang række af mine andre hitsingler. Og hvem ved, måske hiver jeg et par venner med på scenen, så lad os nu se hvad der sker, siger Medina i forbindelse med koncerten i Tivoli. 

Læs også: Populære toner i Tivoli 

Plænen er ikke det eneste sted, Medina kan opleves i Tivoli til sommer. Hun spiller også i Glassalen den 7. september, hvor hun indleder sin akustiske turné.  

Hvad: Koncert med Medina
Hvor: Plænen, Tivoli
Hvornår: Fredag den 11. maj klokken 22
Hvordan: Gratis for Tivolis gæster 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register