Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 04/09/18

Maykel Blanco y su Salsa Mayor from Cuba in Danmark

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Maykel Blanco y su Salsa Mayor from Cuba in Danmark

Brugeromtale
Oprettet af: Stine Ortvad - Leder af ElStudio.dk 4. sep 2018
Senest redigeret af Stine Ortvad - Leder af ElStudio.dk 4. sep 2018

Maykel Blanco y su Salsa Mayor

Live at DR Koncerthuset in Copenhagen Saturday 29th of September, tickets at: http://burl.nu/5h8ovk

Koncerten præsenteres i samarbejde med Cubakultur og ElStudio

Lad musikken tage dig med til Cubas varme gader og lidenskabelige natteliv, når et af Cubas mest berømte og dygtige salsabands Maykel Blanco y su Salsa Mayor, bringer salsaen til DR Koncerthuset.
Deres musik er meget velkendt i salsaverdenen. På salsateker verden over fylder deres musik altid dansegulvene op og sætter gang i enhver fest. Der er lagt op til en aften i musikkens og danseglædens navn, når det 14 mand store orkester indtager scenen i koncerthuset. De er kendt for at etablere en helt uimodståelig kontakt med publikum, og selv dem der ikke kender musikken eller som ellers er vant til at danse, kan sjældent stå stille når bandet spiller.
Den kun 37-årige Maykel Blanco, har en lang årrække på bagen som både percussionist, pianist, komponist og producer. Hans første gruppe ”Maykel Blanco y La Suprema Ley” startede han allerede i en alder af 18 år. I 2005 dannede han, med økonomisk hjælp fra den kendte højdespringer Javier Sotomayor, hans nuværende gruppe "Salsa Mayor". Maykel Blanco har været med til at forny den cubanske songo og timba. Musikken kommer lige fra hjertet og er en spejling og refleksion af hele den cubanske kulturs rigdom og mangfoldighed af rytmer, livsglæde og kropslighed.

Døre: kl. 19:30. Koncertstart: kl. 21:00.
Inden koncerten fra kl. 20:00-21:00 vil der være intro salsa undervisning med ElStudio og Cubakultur.
Entre pris 350 kr. KØB DIN BILLET HER: http://burl.nu/5h8ovk

KOM OG SPIS MED PÅ CLUB MAMBO KL. 18.00.
Vi spiser en dejlig middag, og tager omkring kl. 20.00 sammen afsted til koncerten. Tilmeld dig her: https://www.elstudio.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=312

AFTERPARTY PÅ CLUB MAMBO FRA KL. 23.30
Efter koncerten holder vi et stort afterparty på Club Mambo. Hvis du viser din koncertbillet får du entre til halv pris, samt en gratis drink.

Læs mere om arrangørerene på www.cubakultur.dk og www.elstudio.dk. De har gennem 20 år stået for rigtig mange cubanske koncerter herhjemme, både i Vega og i Amager Bio med bl.a. Social Buena Vista Club, Los Van Van, Manolito y su Trabuco, Charanga Habanera, Pupy los que Son Son, Gente de Zona og mange flere. Første gang Maykel Blanco y su Salsa Mayor spillede i Danmark tilbage i 2007, var det også dem som stod for koncerterne.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort