Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 24/10/12

MARTHA WAINWRIGHT

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Amager Bio 24. okt 2012

Forsalg: 250 kr. + Gebyr
Dørsalg: 275 kr.
Information & billetsalg: www.amagerbio.dk

Den canadisk-amerikanske singer-songwriter Martha Wainwright har været flittig gæst på dansk grund de seneste år med roste koncerter i blandt andet Pumpehuset, på Det Kongelige Teater og Roskilde-festivalen. Og nu vender hun tilbage og giver koncert i Amager Bio!

Martha er søster til den mere kendte Rufus Wainwright og datter af den amerikanske folksanger Loudon Wainwright III og den canadiske sangerinde Kate McGarrigle. Hendes musik sammenlignes med navne som Beth Orton og danskerdarlingen, Joan as Police Woman.

Wainwright har udgivet musik siden 2005’s selvbetitlede debut, og hendes tredje og nyeste udspil ”Come Home to Mama”, følger op på ”I Know You’re Married But I’ve Got Feelings Too” og 2009’s Édith Piaf-coveralbum, ”Sans Fusils, Ni Souliers, à Paris”.

Albummet blev indspillet tidligere i år i New York og er produceret af Yuka Honda, og bag Martha finder man Wilcos Nels Cline på guitar, Thomas Bartlett på keyboard, Wainwrights mand Brad Albetta på bas og sangskriveren Jim White på trommer.

”Come Home to Mama” er i øvrigt blevet belønnet med 5 stjerner af GAFFA. Læs anmeldelsen her!

Opvarmningen leveres denne aften af Jared Samuel, der også spiller med i Martha Wainwrights backingband!

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register