Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 11/02/13

Lise Westzynthius og Lone Hørslev på Ideal Bar

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Vega Promo 11. feb 2013

I Krig og Kærlighed
Konceptet ”Os to” præsenterer en række soloartister med hjertevarme indenfor til at spille et anderledes og skrøbeligt set up med det formål at nå ind under huden på gæsterne. Læs mere om Os To nederst.

Lone Hørslev og Lise Westzynthius
"Os to"-konceptet er nu klar med en unik oplevelse, når Lise Westzynthius og Lone Hørslev er gået sammen og gæster Ideal Bar Live med en fin optræden, skabt til anledningen. Her blander de litteraturens og musikkens universer og beskriver kærlighedens mange facetter.

I Krig og Kærlighed
Kom og oplev to af Danmarks skarpeste, følsomme kvinder beskrive kærligheden, når den gør ondt. Og når den gør godt.

Forfatterinden Lone Hørslev og sangerinden Lise Westzynthius har det til fælles, at de har beskrevet kærlighedens og skilsmissens mange ansigter - for Hørslevs vedkommende bl.a. i de annelderroste Skilsmissedigte fra 2009.

For Westzynthius' vedkommende på hendes seneste udspil, Tæt på en kold favn, hvis tekstunivers er nomineret til årets musikkritikerpris, Steppeulven.

Med hver deres tunge væver Hørslev og Westzynthius sig over i hinandens universer og beskriver kærligheden, når den gør ondt. Og når den gør godt.

Os To
”Os to” er navnet på Ideal Bars intime klub, der afholdes, når det er tid til nye, små magiske øjeblikke. Konceptet har fokus på kunstner og gæst og det fantastiske øjeblik, der kan opstå, når samspillet mellem de to går op i en højere enhed – heraf klubbens navn ”Os to”.

Således er ideen bag ”Os to” at invitere en række soloartister med hjertevarme indenfor til at spille et anderledes og skrøbeligt set up med det formål at nå ind under huden på gæsterne.

Billetpris: 100 kr. i forsalg (inkl. koncertøl) eller 110 kr. i døren (inkl. koncertøl)
Læs mere: http://vega.dk/arrangementer/lise-westzynthius-lone-hrslev-10149.html
Køb billet: http://www.billetnet.dk/event/event-Billetter/VEI1302P?language=da-dk&ca...

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register