Føj til favoritter Del Send
Musik | 18/09/17

Lady Gaga aflyser koncert i Royal Arena

  • Foto: VALERIE MACON Foto: VALERIE MACON
Lady Gaga må skuffe sine danske fans.

Den 31-årige amerikanske superstjerne skulle have spillet i Royal Arena i Ørestaden den 21. oktober, men aflyser nu koncerten på grund af sygdom.

Hun afslørede for nylig via sin Twitter-profil, at hun lider af den kroniske sygdom firbomyalgi, der er kendetegnet ved smerter i musklerne, træthed og nedsat fysisk udholdenhed.

Hidtil har hun kunne holde sygdommen hen, men nu har den altså tvunget hende til at aflyse hele sin europæiske-turné, hvilket hun naturligvis er utrolig ked af. Koncertarrangør Live Nation skriver på Facebook:

- Lady Gaga kæmper med alvorlige fysiske smerter, som har påvirket hendes evne til at optræde. Hun blivet tilset af et hold af eksperter, som tidligere i dag har anbeflaet hende at udsætte koncerterne. Lady Gaga er knust over, at hun må vente med at optræde for sine europæiske fans. Hun vil nu bruge de næste syv uger sammen med læger, der skal hjælpe hende igennem dette og tidligere traumer, som har påvirket hendes liv. Lady Gaga ønsker at takke sine fans for forståelsen.

Har du købt billet til koncerten i Royal Arena, beder Live Nation dig om at beholde billetten, indtil man har fundet en ny koncertdato. Man får desuden direkte besked fra Ticketmaster.

Den flamboyante popsangerinde udsendte sidste år albummet 'Joanne', efter hun i et par år flirtede med jazz-koryfæet Tony Bennett. Hun spillede sidst i Danmark i 2014 i Jyske Bank Boxen i Herning og har siden velmagtsdagene i slutningen af forrige årti haft svært ved at bevare helt den samme popularitet.