Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 22/07/14

Kulturhuset Islands Brygge

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18
2300 København S

Åbningstider

man-ons 10:00-23:00, tor-fre 10:00-24:00, lør 10:00-24:00, søn 10:00 - 22:00

Kontakt

33 66 47 00
 

Musikgenre

Andet

Blandet

Clubbing/Elektronisk

Folk/Blues/Country

For børn

Jazz/Verdensmusik

Klassisk

Metal

Rock/Pop

Urban/HipHop

World music

 

 

 

Bryggens kulturhus byder på arrangementer for hele familien.

Kulturhuset Islands Brygge sørger året rundt for arrangementer for både store og små. Her er alt fra dans og musik til lærerig børneleg på programmet.

Brugeromtale
Oprettet af: Kulturhuset Islands Brygge 25. nov 2015
Senest redigeret af Kulturhuset Islands Brygge 6. jun 2016

Et kulturhus på bølgelængde med byen!

Med ca. 350 kulturarrangementer om året, fordelt på teater, koncerter, dans, fællesmiddag, comedy og alt det midt i mellem, er der en oplevelse for enhver smag i Kulturhuset Islands Brygge.

Det kan være en kop kaffe i caféen, hvor du kan drømme dig væk med byens bedste udsigt over vandet. Det kan være med en kold fadøl i hånden til en koncert i Salen eller en brat opvågning med et fingerknips efter et storartet hypnoseshow, hvor du står tilbage med en vag erindring om, at du var en fugl for lidt siden.

Kulturhuset er også et sted hvor børn og unge kan opleve film, teater, musik og selvfølgelig bare lege. Fantasien får frit løb til SUPER SØNDAG – en kreativ legeplads med forskellige temaer, hvor kreativitet og eventyrlyst går hånd i hånd med en afslappet og hyggelig atmosfære for børn i alle aldre. Programmet for børn byder også på legesyg jazz, dans og bevægelse, fjollet gøgleri, ny-cirkus og meget, meget mere.

Mangler du et lokale til en konference, et møde eller måske til et brag af en fest, så er det også noget vi kan klare. I K-I-B bliver der holdt ca. 1000 møder og fester om året i vores lyse møde- og konferencelokaler og i selskabslokalet Lysthuset.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.