Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 02/07/13

Kulturhuset Indre By

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
  12  
Brugeromtale

I den gamle sporvognsremise tilbyder Kulturhuset Indre By alt fra sportsbaner til mødelokaler. Ude på pladsen er der sat to lydisoleret øvecontainer op, hvor du både som solist eller band kan øve i fred og ro.

Ønsker man, at spille badminton, kan man i princippet komme ind fra gaden og leje en bane. Dog bør man gøre sig selv den tjeneste, at bestille en bane i forvejen. Til gengæld behøver man ikke, at være medlem af en sportsklub for at få lov til at spille.

Huset har også en holdsportsbane, hvor der kan spilles basket, floorball eller volleyball. Hallen må ikke bruges til fodbold! Mødelokalerne er beliggende på 1. sal og kan bruges til både møder, undervisning og fordrag. Alle lokaler er har alt i AV udstyr, hvilket gør det let for vores borger, at komme i gang. Musik, dans og teater er en fast del af Kulturhuset. Hver måned tilbydes der teater for børn, samt gratis danseundervisning i enten swing eller tango.

Ligeledes Huser vi en del foreninger, som også udbyder undervisning i børneballet, afrikansk dans,

footbag undervisning og meget meget mere. Hver måned afholdes der loppmarked i Huset. I sommerperioden foregår dette udendørs på det store plads, og i efterår/vinter bliver det afholdt på vores sportsbaner.

Alle har mulighed for, at være en del af dette, dog skal der bookes stade plads i Kulturhusets café.
Alle arrangementer vil hver måned blive annonceret på Kulturhuset Indre Bys hjemmeside, hvor
informationer om dato, tid og billetbestilling også er skrevet.

Vi glæder os til, at byde jer velkommen, i et af Københavns hyggeligste Kulturhuse.

Åbningstider 8.00 – 23.00 mandag - søndag

Sommerlukket fra og med 1 juli til og med 4 august.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.