Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 22/11/17

Koppel, Møller & Cole: Plugged

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Benjamin Koppel / Søren Møller / Henry Cole

Brugeromtale
Oprettet af: Cowbell 22. nov 2017
Senest redigeret af Cowbell 29. nov 2017

Medeski, Martin & Wood, Weather Report, Joshua Redman Momentum m.fl. Inspirationerne er mange, når saxofonisten Benjamin Koppel og pianisten Søren Møller går på scenen i deres nye trio – PLUGGED.
Med sig har de det puertoricanske trommefænomen Henry Cole, der som medlem af bl.a. Miguel Zenon og Gary Burton’s bands længe vist, at han tilhører New Yorks nye generation af top-trommeslagere.
Både Møller og Koppel har igennem en årrække huseret på New Yorks jazzscene og samarbejdet med utallige af de største internationale jazzstjerner, fra Joe Lovano og Brian Blade over Jack deJohnette til Antonio Sanchez, Mark Turner og Dick Oatts. Men de to danske topmusikere har aldrig arbejdet sammen – før nu.
PLUGGED – bliver den elektroniske jazzlegeplads, hvor Koppel, Møller & Cole bevæger sig frit indenfor et univers af distorted fender rhodes, moog grooves og sejt klingende 70’er syre blandet med nutidens sublime musikerskab og facilitet. Hvor den akustiske vellyd overraskes af den elektriske udfordring.
Det er kreativt og legende, smukt og bevægende, når to af Danmarks mest entreprenante og iderige musikere inviterer op til dans med en af deres generations førende trommeslagere.

Søren Møller (keyboards/synths)
Henry Cole (trommer)
Benjamin Koppel (saxofon & synths)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort