Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 01/11/12

Koncert med pianisten Anne Øland og Kammerorkester Øresund

Brugeromtale
Oprettet af: Allan Rasmussen 1. nov 2012

Pianisten Anne Øland spiller Bachs klaverkoncert i A-dur sammen med Kammerorkester Øresund. På programmet er desuden Franz Xaver Richters Baroksuite og Tjajkovskijs strygerserenade i C-dur.

Anne Øland er elev af Herman D. Koppel og debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1977. I 1980 blev hun docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og hun har siden da uddannet en række af landets mest talentfulde unge pianister og instrueret flere førende unge kammerensembler. Fra august 2004 blev Anne Øland tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun i 2007 blev udnævnt til professor. Hun afholder regelmæssigt masterclass både i Danmark og i udlandet.

Kammerorkester Øresund består af musikere fra både den skånske og danske side af Øresund, professionelle såvel som amatører. Orkestret debuterede i 2005 med koncerter i København og Lund, og dets koncerter har givet anledning til mange positive reaktioner fra dansk og svensk side. Orkestrets dirigent er den svenske komponist og musiker Lennart Fredriksson.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register