Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 06/09/17

Kom til gratis releasekoncert med Andreas S. Jensen

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Releasekoncert v Andreas S Jensen

Brugeromtale
Oprettet af: Promote it! 6. sep 2017
Senest redigeret af Promote it! 6. sep 2017

Den 15. september udkommer Andreas S. Jensens album 'Disturbed', og i den anledning holder den i London bosiddende danske singer-songwriter og producer releasekoncert den 14. september kl. 20:30 på Drop Inn i København. Det er gratis, og alle er velkomne. Oplev desuden LYDHØR give koncert. kl. 22:00.

I Danmark kender mange nok bedst Andreas S. Jensen som Drezz, der spillede med de hedengangne bands Parkering Forbudt og Simcess. Andreas er en type der ikke gør så megen væsen ud af sig, men han har gennem de sidste 20 år skabt sig en fin musikkarriere i London, hvor han er bosiddende. Han har blandt andet har været producer for et utal af bands og har arbejdet med internationale artister som Kevin Lyttle, Dub Pistols, Armand Van Helden og Dido. Han har turneret i over 50 lande og spiller mellem 30-35 festivalkoncerter med Dub Pistols hvert år.

På 'Disturbed' står det klart, at Andreas som musiker og multi-instrumentalist har fuld fokus på den solide sangskrivning og virkningsfulde vokal. Albummet består af ti alternative, iørefaldende pop-rock sange med hilsner til adskillige andre genrer.

Se desuden videoen til andensinglen 'Only Die Once', som udkommer nu på fredag, her: https://www.youtube.com/watch?v=e-KIhGX6N0s

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register