Føj til favoritter Del Send
Musik | 01/02/13

Kom med op i Red Bulls helt nye lydstudie

  • Foto: PR Foto: PR
Red Bull åbner et lydstudie i indre by i februar. Åbningen fejres med en uge med musiksessions med blandt andre Mike Sheridan og Suspekt i studiet - og du kan vinde en indbydelse.

...

De, der ikke kendte energidrikken Red Bull i forvejen, gjorde det ihvertfald efter vovehalsen Felix Baumgartners rumspring fra 36 kilometers højde i oktober 2012. Men firmaet bag energidrikken er ikke bare gode til at få deres navn og logo forbundet med spektakulære stunts og sportsmænd.

Red Bull har længe haft fingre i musikken - særligt den elektroniske musikscene - og har virkelig haft næse for at få deres logo placeret i de rigtige sammenhænge.

Og nu opruster de yderligere på musikfronten: I februar åbner de et lydstudie i indre by, som bliver det syvende Red Bull-studie på verdensplan.

Lige som det er tilfældet med deres årlige Red Bull Music Academy, hvor de sender unge musiktalenter fra hele verden på intensiv musikworkshop med internationale navne i en uge, vil studiet i høj grad have fokus på unge danske (og nordiske) talenter, der får mulighed for at bruge det specialbyggede studies rammer til at udfolde musikalske projekter, som de måske ellers ikke ville have haft mulighed for eller råd til.

Studiet åbner officielt i februar, og det markeres med en hel launch-uge, hvor en stor håndfuld danske musikere giver intim-koncerter i studiet fra den 18. til den 22. februar. Eller "intim-sessions", som folkene bag studiet kalder det.

Blandt de musikere, der spiller i løbet af ugen, er Mike Sheridan og jazztalentet August Rosenbaum samt Eloq og Suspekt.

Eftersom det er et musik- og lydstudie, ikke et spillested, bliver det nogle meget intime sessions for inviterede gæster, som langt de fleste må nøjes med at opleve via det website, som launches i forbindelse med åbningen.

Men du (og en ledsager) kan komme med til onsdagens session med Mike Sheridan og August Rosenbaum onsdag den 20. februar kl. 17.30. Og samtidig få jer et nærkig på studiets lydgear, blandt andet den store vintagemixerpult.

Du skal svare på følgende spørgsmål:

Vinderne (to heldige af slagsen) trækkes onsdag den 13. februar kl. 12 og får direkte besked.

Mike Sheridan bliver også den første musiker, der rykker ind i Red Bull Studio Copenhagen til marts, og han er i gang med at samle et hold af både klassiske, elektroniske og jazz-musikere til sit projekt.