Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 07/12/12

Klezmofobia (DK)

Tidspunkt

Lørdag 2. mar. 2013, kl 21:00

Global Copenhagen

nørre alle 7
2200 København N

Kontakt

+4550580841
 

Musikgenre

Andet

Jazz/Verdensmusik

World music

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 7. dec 2012
Senest redigeret af Global Copenhagen 7. dec 2012

Klezmofobia er muntert vemod på jiddisch. Et powerfuldt og fascinerende sammensurium af traditionel jødiske klezmer, sigøjnerjazz, western surf og lyden af den mexicanske trompet. Dansemusik, fuld af følelse og stemning.

Det Københavner-baserede klezmerorkester har, med mere end 500 koncerter bag sig, været en af de absolutte bannerførere i udbredelse af klezmer-musikken herhjemme. Med mere end 40.000 solgte albums er de tilmed blevet Danmarks absolut bedst sælgende klezmerband.

Deres seneste og tredje udgivelse, Kartushnik, udkom i 2012 til store roser fra bl.a. GAFFA: ”bandet er blevet meget rutineret, overskudsbetonet og klædeligt fanden-i-voldsk. Ikke rutinepræget, men netop rutineret, glædesstrålende energisk og kantet”. Kartushnik er skabt i samarbejde med den legendariske producer Dragi Šestić, der også står bag internationalt roste Balkan og verdensmusik udgivelser, bl.a. Balkanlegenden Saban Bajramovich, Ljiljana Buttler og Mostar Sevdah Reunion.

Fra Kina til Kroatien og fra Svalbard til Svendborg har Klezmofobia sat ild under vilde klezmerfester, og orkestret har tidligere spillet fantastiske koncerter på Global. Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Klezmofobia - mere rå og organisk end nogensinde før, mere oldschool og med mere vildskab og glæde – og stadig flere bitre tårer!

Dørene åbner kl. 21:00

Forsalg: 80 kr. (+ gebyr) // Entré i døren: 90 kr. (70 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register