Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 14/12/12

Klepti Klepti (DK)

Tidspunkt

Lørdag 26. jan. 2013, kl 21:00

Global Copenhagen

nørre alle 7
2200 København N

Kontakt

+4550580841
 

Musikgenre

Andet

Rock/Pop

World music

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Global Copenhagen 14. dec 2012
Senest redigeret af Global Copenhagen 14. dec 2012

Allerede da den danske balkanbølge slog igennem i nullerne viste Klepti Klepti at de kunne gå deres egne veje. En indsigtsfuld fortolkning af genren har medført en lang række optrædener i Danmark og rundt i Europa - bl.a. Frankrig, Spanien, Grækenland og Bulgarien.

I 2010 udgav Klepti Klepti albummet Sultani Påp på Kanel Records (Glow Kit, Dad Rocks). Siden har bandet spillet koncerter på bl.a. Train, Pumpehuset, Tivoli, Rust, Global og Stengade samt til et utal af private arrangementer landet rundt. Klepti Klepti har desuden medvirket i samtlige afsnit af DR-programserien Landeplagen i 2010-2011.

Deres seneste og spritnye album (januar 2013) med den rebus-lignende titel, Kå-L-Ep-Ti, er indspillet i 2012 i musikkollektivet Balkanmafiaens studie på Nørrebro og mixet af Simon Eriksen. Albummet har været under behandling hos den Berlin-baserede producer Mark Elsner, der også har været inde over pladeprojekter med store balkanbands som Fanfare Ciocarlia og Mahala Rai Banda foruden antologien Sounds From A Bygone Age.

Med som opvarmningsband har Klepti Klepti et helt nyt band, Im Ohr, der centrerer sig om den legendariske og 100% dansende, syngende, bongospillende: MAX Buthke. MAX, bedre kendt som Bo Marley, figurerer som regel som sanger og perkussionist i Analogik og BliGlad. Ifølge Im Ohr: Energisk Nigeriansk-inspireret party musik, mit Deutch lyrich.

Dørene åbner kl. 21:00

Forsalg: 60 kr. (+ gebyr) // Entré i døren: 70 kr. (50 kr. for studerende)

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register