Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 07/11/12

Keane besøger Christiania

Tidspunkt

Onsdag 14. nov. 2012, kl 20:00

Den Grå Hal

Refshalevej 2
1432 København K
 

 

  • Foto: Alex Lake
Engelske Keane gæster Den Grå Hal som et led i albumturnéen for ‘Strangeland’, der udkom i april.

I april måned lagde Keane vejen forbi København for at gøre reklame for deres fjerde album. Et led i promoturen var en uprætentiøs og halvakustisk koncert på Bremen, hvor Keane fik en mulighed for at vise sig fra deres mest sympatiske side.

Læs AOKs interview med Keane fra april

Ved koncerten lovede forsanger Tom Chaplin, at Keane ville vende tilbage med en regulær koncert i København og det løfte bliver nu indfriet. Keane har spillet på adskillige steder i København, fra den første koncert på Lille Vega, over det nedbrændte K.B. Hallen og til Valbyhallen. Denne gang kan man opleve bandet i Den Grå Hal på Christiania.

Keane blev kendt over det meste af verden allerede på debutalbummet ‘Hopes and Fears’ fra 2004. Bandet skilte sig ud fra mængden af britiske bands ved at have klaver som det centrale instrument og i øvrigt ved ikke at have nogen bassist.

Keane fulgte op på successen med ‘Under The Iron Sea’ i 2006. og derefter fulgte den knap så roste ‘Perfect Symmetry’ og det elektroniske eksperiment, ep’en ‘Nighttrain’.

Og i april vendte Keane til en vis grad tilbage til deres musikalske udgangspunkt med albummet ‘Strangeland’. Og hvis bandet medbringer samme løssluppenhed og spilleglæde, som de havde med på Bremen i april, er der lagt op til en fornøjelig aften i Den Grå Hal.

Hvad: Koncert med Keane
Hvor: Falconer Salen
Hvornår: 14. november, kl. 20
Hvordan: Udsolgt. Venteliste på Billetnet

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

Mærk, føl, duft og prøv. Kom tæt på vikingernes liv, håndværk og imponerende skibe. Der er oplevelser og aktiviteter nok at tage fat på, når du besøger Vikingeskibsmuseet i Roskilde til sommer.

Sommerferie på Vikingeskibsmuseet

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester