Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 12/12/13

Julekoncert med Chorus Jubilis

Tidspunkt

Onsdag 18. dec. 2013, kl 19:00

Sct. Lukas Kirke

Chr. Richardtsvej 1-3
1951 Frederiksberg C

Åbningstider

Tirsdag d. 10. december 2013

Kontakt

+45 28563611
 

Musikgenre

Andet

Blandet

Klassisk

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Ida Geertz 12. dec 2013

Kom i julestemning til tonerne af skønne kendte og mindre kendte julesange med Chorus Jubilis. Glem al julestress for en stund og nyd de liflige toner og klange. Udover julens musik synger vi også medrivende rytmiske sange fra Beatles til Lady Gaga.

Korets dirigent Mads J. Pagsberg (1970) er uddannet på Musikvidenskabeligt Institut ved Københavns Universitet og har studeret direktion hos Morten Schuldt-Jensen. Han har været dirigent for koret siden det blev stiftet i sommeren 1997. Ved siden af korarbejdet arbejder Mads J. Pagsberg med Musikvidenskabeligt Instituts Jazz Bigband, som han dirigerer og skriver musik til. Han underviser i faget rotation, musikledelse og arrangement på Musikvidenskabeligt Institut i København. Han har et stort virke som komponist og arrangør og har skrevet meget musik for bl.a. bigband og for kor. Koret synger en del af dirigentens kompositioner og arrangementer.

Chorus Jubilis er et kor med ca. 25 medlemmer i alderen 20 til 55 år, som blev startet i sommeren 1997. Da korets medlemmer har været interesserede i at stifte bekendtskab med et bredere udsnit af den tilgængelige korlitteratur, har de valgt ikke at lægge sig fast på en bestemt stil eller tone. Chorus Jubilis holder mellem 4 koncerter hvert år. Koret debuterede internationalt i 2011, da de deltog i den europæiske korfestival i Budapest: Advent & Christmas Songs Festival. Koret øver en gang om ugen og synger altid 4-, 5- og helt op til 8-stemmigt.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge.

email:

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester