Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 12/12/12

Julekoncert for gadens kvinder

Tidspunkt

Onsdag 12. dec. 2012, kl 15:00

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke

Nørregade 8
1168 København K

Åbningstider

8.00-17.00. Kirken er lukket for turistbesøg under gudstjenester og andre kirkelige handlinger., Gudstjenester: kl. 10.00, 14.00 og 17.00., Morgenandagt man-lør kl. 8.10.

Kontakt

33 37 65 40
 

 

  •  Københavns Domkirke Foto: Brian Bergmann Københavns Domkirke Foto: Brian Bergmann
Vor Frue Kirke danner ramme om en støttekoncert for handlede kvinder.

Julen er mange ting, blandt andet en tid, hvor vi skal tænke på og hjælpe dem, der har det svært. Reden International, der arbejder med og for handlede kvinder, afholder 16. december en julekoncert for at samle penge ind til deres arbejde.

Det er sjette år i træk, at jule-støttekoncerten bliver afholdt i Vor Frue Kirke og som de øvrige år bliver det musikeren Thomas Hovaldt, stifter af Hovaldt Ensemble, der bliver musikalsk ankermand. Ensemblet bliver i år flankeret af solist, Andrea Pellegrini, trompetist, Philip Cobb, og 2. basunist, Jesper Busk Sørensen.

Desuden er det blevet en tradition at få prominente personligheder til at sige et par ord i forbindelse med koncerten og i år vil tidligere Statsminister, Paul Nyrup Rasmussen og skuespillerinde Lærke Winther holde talerne.

Det koster 100 kroner at lytte med og alle indtægter fra aftenen går ubeskåret til Reden Internationals arbejde med at yde kvinder, som er handlet til prostitution i Danmark, rådgivning, juridisk bistand, sundhedstjek og kompetencegivende kurser.

Hvad: Julekoncert med Hovaldt Ensemble
Hvor: Vor Frue Kirke
Hvornår: 16. december, kl. 15
Hvordan: 100 kroner i døren eller på mail lfm@redeninternational.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register