Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 22/11/12

JULEGALLA i Amager Bio - Sweethearts + Martin Brygman, Østkyst Hustlers & Marster Fatman

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Amager Bio 22. nov 2012

Forsalg: 325 kr. + Gebyr
Dørsalg: 350 kr.
Information & billetsalg: www.amagerbio.dk

I år er Sweethearts Julegalla større og sjovere end nogensinde. Julegallaen er blevet til en dobbeltkoncert med Østkyst Hustlers. I Amager Bio er festen yderligere udvidet med DJ Master Fatman, der efter dobbeltkoncerten holder dansegulvet i gang til den lyse morgen.

Medbring det gode humør, så har du mulighed for at deltage i årets fest.

Østkyst Hustlers: Så er rap-pionererne Østkyst Hustlers klar til at spille live. Tilbage i 90’erne bragte de rappen ud af hiphop-miljøet og ind i danskernes dagligstuer med sange som ”Han får for lidt” og ”Hustlerstil”, og selv de gæveste jyder rappede med på linjer som ”Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland.”

”Vi glæder os sindssygt til at sparke gang i nogle nye fester”, siger Bossy Bo, Jazzy H og Peyk, der tilsammen udgør rap-bandet med det suverænt bredeste publikum. Og der er i den grad lagt i ovnen til fest, når drengene drager ud med et funky band i ryggen og en ordentlig pose hits på repertoiret.

Sweethearts udgav i september i år deres eksklusive boxsæt ”Det går så godt – Komplet & Rariteter” i anledning af deres 25 års jubilæum i 2013.

Når Sweethearts giver koncert, er det som at komme til en stor privat fest. Den traditionsrige jullegalla har været afholdt i 22 år. Julegallaen er årets fest for et trofast kernepublikum, der synger med fra først til sidst. Sweethearts leverer et professionelt show i et højt tempo med en farverig og højenergisk Pernille Højmark i front.

Desuden får Sweethearts under koncerten specielt gæstebesøg af selveste Martin Brygmann!

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort