Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 22/11/12

JULEGALLA i Amager Bio - Sweethearts + Martin Brygman, Østkyst Hustlers & Marster Fatman

Tidspunkt

Onsdag 26. dec. 2012, kl 21:00

Amager Bio - Livemusik i bredformat

Øresundsvej 6
2300 København S

Åbningstider

Se begivenheder.
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Amager Bio 22. nov 2012

Forsalg: 325 kr. + Gebyr
Dørsalg: 350 kr.
Information & billetsalg: www.amagerbio.dk

I år er Sweethearts Julegalla større og sjovere end nogensinde. Julegallaen er blevet til en dobbeltkoncert med Østkyst Hustlers. I Amager Bio er festen yderligere udvidet med DJ Master Fatman, der efter dobbeltkoncerten holder dansegulvet i gang til den lyse morgen.

Medbring det gode humør, så har du mulighed for at deltage i årets fest.

Østkyst Hustlers: Så er rap-pionererne Østkyst Hustlers klar til at spille live. Tilbage i 90’erne bragte de rappen ud af hiphop-miljøet og ind i danskernes dagligstuer med sange som ”Han får for lidt” og ”Hustlerstil”, og selv de gæveste jyder rappede med på linjer som ”Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland.”

”Vi glæder os sindssygt til at sparke gang i nogle nye fester”, siger Bossy Bo, Jazzy H og Peyk, der tilsammen udgør rap-bandet med det suverænt bredeste publikum. Og der er i den grad lagt i ovnen til fest, når drengene drager ud med et funky band i ryggen og en ordentlig pose hits på repertoiret.

Sweethearts udgav i september i år deres eksklusive boxsæt ”Det går så godt – Komplet & Rariteter” i anledning af deres 25 års jubilæum i 2013.

Når Sweethearts giver koncert, er det som at komme til en stor privat fest. Den traditionsrige jullegalla har været afholdt i 22 år. Julegallaen er årets fest for et trofast kernepublikum, der synger med fra først til sidst. Sweethearts leverer et professionelt show i et højt tempo med en farverig og højenergisk Pernille Højmark i front.

Desuden får Sweethearts under koncerten specielt gæstebesøg af selveste Martin Brygmann!

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Tilmeld dig AOKs musik og natteliv-nyhedsbrev. Bliv opdateret på byens koncerter, cocktailbarer, klubber og alt der rører sig i nattelivet hver uge. Bare skriv din email her.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester