Omtale
Føj til favoritter Del Send
Musik | 23/08/12

Jonathan Johansson i Store Vega

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Vega Promo 23. aug 2012

Slog for alvor igennem med En hand i himlen
Jonathan Johansson slog igennem med albummet En hand i himlen i foråret 2009, og de danske anmeldere såvel som radio tog straks musikken til sig.

Albummet stod i høj grad for et gennembrud for svenskeren og førte bl.a. til svenske Grammy- og P3 Guld-nomineringer, en hovedrolle i The Knife’s Opera om Darwin og lange turnéer i Sverige og resten af Europa.

Seneste album begejstrede anmelderne
I 2011 udkom opfølgeren Klagomuren, som for alvor fik de danske anmeldere's opmærksomhed, og generelt høstede albummet stor ros og flotte anmeldelser. Gaffa’s anmelder sluttede f.eks. sin 5-stjernede anmeldelse af med disse ord:

“Jonathan Johansson har med Klagomuren formået at køre sig selv i stilling som en af Sveriges mest talentfulde og spændende kunstnere lige nu. Decideret fremragende er, hvad det er”.

Politikens Simon Lund tilslutter sig de positive ord og afslutter sin 5-stjernede anmeldelse med ordene:

“En af den slags plader, man bøjer hjørner med i sin personlige kalender: Nå ja, dengang 2011 gik på hæld, var det Jonathan Johansson, jeg hørte. Dét efterår lænede jeg mig op ad hans grædemur. Og blev helt ør af det.”

Populær liveartist i Danmark
I starten af 2012 spillede Jonathan Johansson en udsolgt koncert i København under FROST, og han blev i samme omgang inviteret til at give et nummer til den danske Steppeulv-prisfest, som første udenlandske artist nogensinde.

Jonathan Johansson ligger vejen forbi de fire største danske byer i oktober og november, herunder København hvor han giver koncert i VEGA.

Billetpris 180 kr. + gebyr.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register